Spania: Româncă violată și ucisă cu brutalitate de propriul soț. Fiica Valentinei a rămas fără ambii părinți în aceeași seară

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Valentina C, o româncă de 37 de ani, căsătorită cu un spaniol și mama unei fete de șase ani, a fost găsită de polițiști moartă în casa în care locuia alături de soțul ei, care s-a dovedit a-i fi călău. Procurorii cer închisoare pe viață pentru bărbatul al cărui proces a ajuns la final. 

Femeia a fost asasinată într-un mod extrem de brutal chiar de cel pe care îl alesese să îi fie soț. Femeia a fost lăsată să moară în chinuri, după ce capul i-a fost acoperit cu o pungă de plastic și lipit apoi cu bandă adezivă, fiind lăsată să se sufoce. Evenimentele s-au produs pe 27 mai 2017, însă procesul este pe cale să se încheie zilele acestea. 

Valentina C. trăia într-o suburbie a unui orășel spaniol, Collado Villalba, alături de soțul ei Jose Arellano, de 43 de ani, și de fiica lor. Ce doi se cunoșteau din 2011 și s-au căsătorit în 2014, având împreună o fiică. 

Casa de la marginea orașului a dvenit pentru Valentina propriul cavou. Trupul neînsuflețit a fost găsit pe 27 mai, ân casă, de o patrulă chemată chiar de soțul ei. Bărbatul a sunat la poliție și a anunțat că e gălăgie în casa sa și că el crede că înauntru sunt hoți. El le-a spus polițiștilor o poveste, sperând că va scăpa, zicând că a plecat pe la 9 dimineața pentru a se plimba cu motocicleta, iar la întoarcere ar fi auzit hoții în casă, temându-se că soția sa ar fi putut fi moartă.

A violat-o și a lăsat-o semi-inconștieentă. Românca a murit în chinuri

 

Totuși, autopsia a arătat că femeia fusese violată și lovită cu brutalitate și ar fi murit între 4 și 6 dimineața, când soțul ei era acasă, astfel că a doua zi a fost reținut.

În realitate, după ce fuseseră împrepună la niște prieteni, odată reveniți acasă a început o dispută conjugală. După ce a violat-o pe femeie, pofitând de faptul că fiica lor nu era acasă, a lovit-o în cap, lăsând-o inconștientă. Femeia a murit însă sufocată de punga de plastic. Bărbatul a âncercat să își acopere urmele, ascunzând banda adezivă într-o valiză. Polițiștii au aflat, ân cele din urmă, adevărul.

Bărbatul este de atunci închis iar procesul este pe cale să se încheie. Procurorul solicită pedeapsa cu închisoare pe viață, revizuibilă, precum și decăderea din drepturile părintești. Totodată el o va despăgubi pe fiica soției lui cu suma de 150.000 de euro.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel