Spania. Româncă, la un pas de moarte. Pompierii au scos-o în ultima clipă din clădirea care a luat foc

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din Spania a fost transportată la spital, după ce a fost scoasă de pompieri din clădirea care ardea ca o torță. 

O româncă în vârsta de 35 de ani a fost transportată aseară în stare gravă la spitalul Alto Guadalquivir de Andújar, după ce a fost scoasă de pompieri din clădirea care a luat foc.

Puțin după ora 21.00, flăcările au cuprins rapid etajul 1 al unei clădiri situată pe strada Argimiro Rodríguez din localitate Andújar (provincia Jaen).

Pompierii s-au deplasat la fața locului și au reușit să scoată din imobil trei persoane care erau blocate, românca de 35 de ani, un bărbat de 86 de ani și o altă femeie de 76 de ani. Conaționala noastră se afla în starea cea mai gravă. 

Întreaga clădire de 3 etaje a fost evacuată, iar locuitorii de la etajele al doilea și al treilea s-au întors în case după stingerea incendiului, relatează andujar.ideal.es.

La fața locului s-au deplasat pompierii din Parcul Regional Andújar și agenți ai poliției Locale și Naționale. Oamenii legii au demarat o anchetă care va stabili cauzele declanșării incendiului.

Românca a fost stabilizată, prognosticul medicilor fiind unul optimist.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel