Spania. Româncă, arestată pentru că nu purta mască. Fusese avertizată de 8 ori

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Poliția Națională din Granada a arestat hoții a trei jafuri în aceeași noapte. Ar fi implicată și o româncă
Spania. Poliția Națională din Granada a arestat hoții a trei jafuri în aceeași noapte. Ar fi implicată și o româncă

Polițiștii spanioli au reţinut o femeie, care a refuzat să poarte o macă de protecţie, spunându-le că că nu o va purta niciodată „pentru că este „o persoană liberă”. Acum, Poliția Națională o acuză pe femeie de nerespectarea măsurilor de limitare a noului coronavirus. 

 

 

Agenții Poliției Naționale au arestat o femeie de 46 de ani de origine română, pe o stradă din Ontinyent. Aceasta este acuzată că a refuzat, în repetate rânduri, să-şi pună mască de protecţie, conform prevederilor Decretului Lege 11/20 din 24 iulie.

Poliţiştii care se aflau în patrulare au observat o femeie care se plimba fără a folosi masca obligatorie. Oamenii legii au întrebat-o pe femeie care este motivul pentru care nu poartă masca, precum și i-au reamintit că utilizarea acesteia era obligatorie de la intrarea în vigoare a decretului.

În replică, femeia le-a spus că nu o va purta deoarece este o persoană liberă. „Nu o port și nici nu o voi purta vreodată, pentru că sunt o persoană liberă”, a spus românca, scrie lasprovincias.es.

Agenții i-au spus că, dacă nu are o mască, îi pot oferi ei una, în caz contrar, se va alege cu un proces-verbal. Femeia nu ş-ia schimbat atitudinea, așa că agenții au percheziționat-o, găsind mai multe măști printre bunurile sale. Mai mult, au aflat că românca fusese avertizată în mai multe rânduri, că nu poartă mască. În cele din urmă, românca a fost arestată, ca presupus autor al  infracțiunii de nerespectare a regulilor impuse de autorităţi.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel