Spania. Româncă acuzată de acte de cruzime față de animale. Polițiștii, șocați de ce au găsit în casa femeii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă din Toledo a fost acuzată de acte de cruzime față de animale. Un cățeluș a fost găsit sângerând până la moarte. Femeia s-a năpustit asupra altui câine cu un obiect ascuțit și a început să-l sugrume, amenințând că îl va ucide dacă garda civilă nu pleacă. Ea este acuzată că a maltratat doi câini și că a cultivat 200 de plante de marijuana în locuința sa.

Garda Civilă a confiscat cinci câini, dintre care unul grav rănit, dintr-o casă din localitatea Villaluenga de la Sagra, unde a găsit și a securizat  200 de plante de marijuana. Proprietara, o româncă de 38 de ani, a fost citată în fața autorităților judiciare și acuzată de o infracțiune de maltratare a animalelor și de altă infracțiune contra sănătății publice, pentru cultivarea sau prepararea unei substanțe stupefiante.

Potrivit unui comunicat de presă al forțelor armate, ofițerii din Villaluenga de la Sagra au primit un pont de la un cetățean, care i-a alertat cu privire la o femeie care striga furioasă într-o casă din localitatea respectivă. Aceasta ar fi suferit o agresiune sau ar putea avea nevoie de ajutor. Gărzile civile s-au deplasat la fața locului și au observat o femeie cu un tricou plin de sânge și foarte supărată, împreună cu mai mulți câini, într-o casă izolată.

Româncă acuzată de cruzime: A sugrumat un cățeluș în fața polițiștilor

 

Această persoană, la vederea ofițerilor, a refuzat orice fel de ajutor și s-a năpustit asupra unuia dintre câini, un Border Collie, cu un obiect ascuțit, amenințând că îi va face rău, dacă gărzile civile nu pleacă. În timp ce ofițerii i-au cerut verbal femeii să elibereze animalul, aceasta a început să sugrume câinele, iar ofițerii au fost nevoiți să intre în casă, deoarece au văzut că viața animalului și a oricăror terțe persoane, aflate înăuntru, era în real pericol.

După ce au reușit să o imobilizeze pe femeie și să asigure viața câinelui fără răni grave, agenții au inspectat locuința, fără a găsi alte persoane în casă. În schimb au găsit alți patru câini de diferite rase, printre care un cățeluș Pitbull de șapte luni, care prezenta mai multe răni tăiate grave și care sângera grav.

Cu colaborarea Poliției Locale din Villaluenga, a fost localizat un medic veterinar de urgență care s-a deplasat la casă pentru a opera de urgență animalul, reușind să îl stabilizeze și să îi salveze viața.

 

Un pui de Pitbull, plin de sânge în casa femeii

 

De asemenea, în subsolul casei a fost găsită o cultură indoor de marijuana, cu 200 de plante, în diferite stadii de creștere, și cu toate mijloacele necesare pentru producerea lor. După ce a fost adusă în atenția autorităților judiciare, plantația a fost complet destructurată și toate bunurile au fost confiscate.

Femeia, o româncă în vârstă de 38 de ani, a fost dusă la spitalul Virgen de la Salud din Toledo și, ulterior, a fost chemată în fața autorităților judiciare, fiind acuzată de o infracțiune de maltratare a animalelor și de alta împotriva sănătății publice pentru cultivarea sau prepararea unei substanțe narcotice.

La rândul lor, cei cinci câini au fost, de asemenea, puși la dispoziția autorităților judiciare, rămânând în custodia autorității municipale.

[citeste si]

 



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel