Spania. Român, prins cu peste 44 de kilograme de marijuana în mașină. A fost trădat de mirosul degajat de haine

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
spania_roman_prins_marijuana
spania_roman_prins_marijuana

Garda civilă saxonă a reținut trei bărbați, care ascundeau 44,5 kilograme de marijuana în portbagajul unui vehicul. Cei trei  bărbați de naționalitate spaniolă, cehă și română sunt acuzați de trafic cu droguri.

În timpul unui control, în orașul Sax, agenții au observat un autovehicul care parcase în vecinătatea unei stații de benzină. Șoferul a coborât din mașină și a mers în direcția agenților, trecând foarte aproape de ei, astfel că oamenii legii au simțit un miros puternic de marijuana pe care îl degajau hainele sale.

La un moment, o sosit și o camionetă un singur ocupant și cei doi au purtat o conversație.  La acel moment, la fața locului a apărut Garda Civilă Sax, solicitată de agenții prezenți, care, bănuind că ar putea fi comisă o infracțiune, au procedat la identificarea celor doi șoferi. Între timp, șoferul automobilului parcat a coborât destul de nervos și agitat, privind cum agenții îi intervievează pe ceilalți doi bărbați. 

Confruntați cu întrebările agenților, cei doi bărbați au devenit nervoși, neputând justifica ce făceau acolo. De aceea, evenimente, agenții au procedat la inspectarea  celor două vehicule. În portbagajul primului autoturism au fost găsite mai multe genți sportive și cutii de carton, în interiorul cărora erau ascunse  81 de pungi umplute cu muguri de marijuana. Fiecare pungă cântărea în jur de 550 de grame, cantitatea totală a substanței interzise ajungând la 44,5 kilograme, scrie diariodealicante.net.

În portbagajul camionetei, ofițerii au găsit o cutie care conținea recipiente de sticlă de diferite dimensiuni. Șoferul nu a putut explica pentru ce sunt utilizate aceste. Agenții au confiscat cele 44,5 kilograme de marijuana, iar ce trei bărbați de naționalitate spaniolă, cehă și română au fost arestați. Aceștia au fost puși la dispoziția Judecătoriei numărul 2 din Villena, care a dispus arestarea la doi bărbați și eliberarea provizorie pentru șoferul camionetei, cu obligația de de a se prezenta pe data de 1 și 15 a fiecărei luni la poliție. Cele două vehicule au fost confiscate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel