Spania. Român, înjunghiat și apoi DECAPITAT. Scenă ORIBILĂ în Mallorca

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Spania: Bărbatul român găsit mort pe marginea drumului a fost înjunghiat de mai multe ori, apoi decapitat, au stabilit anchetatorii.

Agenții Gărzii Civile spaniole au stabilit că trupul românului descoperit luni, pe drumul spre Cap Blanc, Mallorca, a fost înjunghiat și apoi decapitat.

Trupul neînsuflețit al românului în vârstă de 49 de ani a fost descoperit din întâmplare, langă o șosea din municipalitatea Llucmajor, de o persoană care culegea ciuperci. Scena oribilă i-a șocat pe polițiști: trupul, care zăcea de câteva zile, prezenta numeroase răni și mușcături. Inițial, oamenii legii au presupus că omului i s-a făcut rău și a fost sfâșiat de câini, șobolani sau alte animale din zonă.

Medici legiști au dat însă verdictul: Vasile M. a fost ucis cu sânge rece si apoi decapitat. Semnele au fost greu de deslușit din cauza faptului că trupul a stat câteva zile în aer liber, în bătaia ploii și a vântului.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili exact cum s-a întâmplat oribila scenă, existănd suspiciunea că românul a fost ucis în altă parte și abandonat în locul în care a fost găsit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel