Spania. Român, în stare gravă după ce a fost înjunghiat: O bătaie între clienții unui bar din Benidorm s-a terminat la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat englez în vârstă de 36 de ani a fost arestat după ce a înjunghiat un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani și de naționalitate română, în timpul unei dispute într-un bar din Benidorm, Spania. 

Autorul agresiunii, de naționalitate engleză, a trebuit să fie spitalizat după ce s-a tăiat cu cuțitul cu care a rănit victima și amândoi sunt internați în același spital.

Faptele au avut loc în zona barurilor și pub-urilor din oraș, când doi clienți s-au luat la ceartă până când unul dintre ei a scos un cuțit și a început să atace victima, care a trebuit să fie spitalizată, au confirmat reprezentanți de la Poliția Națională pentru elperiodico.com. Agresorul a fost și el transportat la spital, deoarece a fost rănit în timp ce folosea cuțitul.

Spania. Român, în stare gravă după ce a fost înjunghiat într-un bar

 

Potrivit Centrului de Informare și Coordonare a Situațiilor de Urgență, joi seară, în jurul orei 23.00, la numărul unic de urgențe s-au primit două alerte care îi anunțau despre două persoane rănite pe strada Gerona și Bulevardul Belgia. Autoritățile au mobilizat două unități SAMU, medicalizate.

Una dintre echipele medicale a asistat victima, un român în vârstă de 42 de ani, care prezenta răni prin înjunghiere și a fost evacuată la spitalul Marina Baixa din La Vila Joiosa.

Pe Avenida Bélgica, autorul faptei, un englez în vârstă de 36 de ani, a fost, de asemenea, tratat de serviciile medicale pentru plăgi înjunghiate. Ulterior, el a fost transferat la același spital ca și cel precedent, unde este în arest preventiv, deoarece a fost arestat pentru agresiune.

Incidentul nu este departe de evenimentele de săptămâna trecută, când un român în vârstă de 40 de ani a ajuns în stare foarte gravă după ce a căzut de la etajul trei al unei clădiri din Plaça de Cort din Palma, Spania. La rândul său, un tânăr de 20 de ani, de aceeași naționalitate, a fost rănit prin înjunghiere, în urma unei aparente dispute între cei doi. 

Spania. Doi români, în stare gravă la spital după o dispută: unul a căzut de la etajul trei și altul a fost înjunghiat

 

Surse din cadrul poliției au precizat că incidentul a avut loc la etajul trei al unei clădiri din Plaça de Cort, unde, inițial, s-a crezut a izbucnit o bătaie între cei doi bărbați, ambii din România. La un moment dat, unul dintre bărbați, cel în vârstă de 40 de ani, a căzut la pământ de la o înălțime de trei etaje, iar aproximativ 40 de minute mai târziu, după ce a primit asistență de urgență, în stradă, din partea personalului medical, a fost transportat la Spitalul Universitar Son Espases.

Prognosticul său a fost clasificat ca fiind foarte grav, din cauza leziunilor grave provocate de cădere. Mai exact, potrivit SAMU, a suferit un traumatism cranian sever și o posibilă fractură de bazin și femur.

Pe de altă parte, și potrivit informațiilor transmise de SAMU, bărbatul de 20 de ani, tot de naționalitate română, care a fost atacat cu un cuțit, are mai multe răni la mâini care, în principiu, nu sunt grave. Cu toate acestea, tânărul a fost trimis și la spitalul de referință pentru ca medicii de gardă să îi trateze tăieturile de pe membrele superioare.

Ajuns la poliție, tânărul de 20 de ani a clarificat motivul disputei: Conaționalul mai în vârstă era foarte agitat și decis să își pună capăt zilelor, dar acesta a încercat să discute cu el pentru a-l determina să renunțe la acest gând. Într-un moment de neatenție, românul de 40 de ani s-a aruncat de la etajul trei al clădirii unde era.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel