Spania. Român, bătut cu bestialitate și abandonat pe o stradă. Cei doi agresori au fost prinși

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Român, bătut cu bestialitate și abandonat pe o stradă. Cei doi agresori au fost prinși
Spania. Român, bătut cu bestialitate și abandonat pe o stradă. Cei doi agresori au fost prinși

După ce, la începutul acestei săptămâni, un bărbat român a fost bătut și abandonat pe o stradă în municipiul Pachequero, ancheta demarată de Garda Civilă din Regiunea Murcia s-a finalizat cu identificarea agresorilor.

Astfel, agenții de la Garda Civilă din Murcia au reușit să identifice, localizeze și rețină două persoane, presupușii autori ai infracțiuni de vătămare corporală gravă. Mai mult, cei doi agresori, un spaniol și un marocan, ambii în vârstă de 20 de ani, sunt acuzați că nu au acordat primul ajutor victimei.

Persoana agresată este un bărbat de 34 de ani, de origine română, care locuiește în Torre Pacheco. Acesta va rămâne internat, fiind în stare critică, la spitalul universitar Virgen de La Arrixaca. Ancheta a început luni, 3 mai, când Garda Civilă a fost anunțată de conducerea spitalul că un pacient, cetățean român, a fost transferat din municipiul Torre Pacheco. Pacientul are răni grave, după ce ar fi fost bătut de alte persoane, relatează larazon.es. 

Se pare că cearta a început în trafic. Martorii spun că două automobile au gonit pe străzile orașului Pachequero. După ce au ieșit din localitate, mașinile s-au oprit, iar două persoane, care ocupau unul dintre autoturisme, au atacat victima.

 

Abandonat grav rănit și inconștient

 

Cetățeanul român a fost lovit cu un obiect contondent, după care a fost lăsat inconștient pe stradă. Înainte de a pleca, agresorii i-au distrus și geamurile vehiculului.  

Specialiștii de la Poliția Judiciar au stabilit, în cadrul anchetei, că, în urmă cu câteva luni, victima și agresorii săi s-au certat în trafic.  Iar acum agresorii s-au răzbunat. Operațiunea a culminat cu identificarea, localizarea și arestarea celor două persoane: un spaniol și un marocan, ambii în vârstă de 20 de ani.

De altfel, cei doi sunt cunoscuți cu antecedente penale. Acum sunt acuzați de vătămare corporală gravă și abandonarea victimei care avea nevoie de ajutor. Cei doi agresori au fost reținuți și puși la dispoziția Tribunalului de Instrucție din San Javier (Murcia).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel