Spania. Româncă, proprietara unui magazin, vindea haine și parfumuri contrafăcute. Garda civilă a lăsat-o fără marfă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania romanca proprietara unui magazin vindea haine si parfumuri contrafacute
Spania romanca proprietara unui magazin vindea haine si parfumuri contrafacute

Garda civilă cercetează proprietarul unui magazin din Águilas, o româncă de 40 de ani din Águilas, de la care a confiscat aproximativ 350 de articole de îmbrăcăminte și 20 de parfumuri, presupuse ca fiind contrafăcute.

Proprietarul magazinului este acuzat de comiterea infracțiunii împotriva proprietății industriale. Acțiunea a început atunci când gardienii civili din zona fiscală Águilas au detectat mai multe obiecte de îmbrăcăminte care purtau mărci comerciale recunoscute și care erau expuse într-o unitate de vânzare cu amănuntul a îmbrăcămintei și a accesoriilor, situată în municipiul Aguilas.

Într-un comunicat, Garda Civilă a transmis că ofițerii au efectuat o examinare exhaustivă a articolelor de îmbrăcăminte și au constatat că embleme și logo-urile, similare cu mările originale, erau de calitate scăzută, în special la piese în care mărcile erau brodate, scrie laopiniondemurcia.es.

După depistarea neregulilor, Garda Civilă a confiscat 354 de articole de îmbrăcăminte (pălării, hanorace, îmbrăcăminte sport și parfumuri), presupuse contrafăcute. Managerul magazinului, o româncă de 40 de ani din Águilas, este cercetată ca presupus autor al infracțiunii împotriva proprietății industriale. Proprietarul magazinului, o româncă de 40 de ani, a fost pus la dispoziția instanței de instrucție numărul 1 din Lorca.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel