Spania. REVOLTĂ în stradă, după ce doi români au violat o fată de 17 ani. VIDEO

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Agenții Gărzii Civile din Castellon au arestat doi tineri de naționalitate română, aceștia fiind bănuiți că au răpit și violat o fată de numai 17 ani în localitatea Burriana, chiar în noaptea de Revelion. Oamenii au ieșit în stradă într-un marș de solidaritate.

Oribila faptă, relatată de publicația El Periódico Mediterráneo, a avut loc pe 31 decembrie, la finalul petrecerii organizate în cortul festiv instalat în Piața Primăriei din localitatea Burriana.

În jurul orei 05:00 dimineața, după ce tânăra a petrecut alături de prietenii săi, s-a îndreptat singură spre domiciliu, "ca în multe alte ocazii când a plecat de la petrecere", explică ziarul regional. La un moment dat, fata a fost acostată doi bărbați "cu un accent românesc".

Citește și: Spania. Româncă de 16 ani, ÎNSĂRCINATĂ, VÂNDUTĂ de PĂRINȚI unor conaționali

Aceștia i-au pus o cagula pe cap, au urcat-o într-o mașină și au dus-o într-o casă. După ce au violat-o în repetate rânduri, fata a povestit că agresorii au decis să o elibereze.

După ce s-a văzut liberă, ea a cerut ajutorul unei persoane cunoscute pentru a ajunge acasă. Le-a povestit toată grozăvia rudelor și au mers la spitalul La Plana din Vilareal, unde a fost examinată medical.

Iată imaginile cu oamenii ieșiți în stradă la Burriana:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel