Spania. Prostituție de la 10.00 la 20.00 și apoi BĂTAIE. Descoperire ȘOCANTĂ a polițiștilor în casa unor români | VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un cuplu de români care trăiesc în Spania a fost arestat, după ce polițiștii au descoperit că cei doi au obligat o tânără, tot româncă, să se prostitueze. 

Agenții Gărzii Civile spaniole din Valencia au arestat un cuplu de naționalitate română, aceștia fiind acuzați de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale, scrie publicația ABC.es.

Potrivit anchetatorilor, victima fusese ademenită în Spania cu promisiunea unui trai mai bun și un loc de muncă decent. La sosirea în această țară, tânăra a fost bătută violată și constrânsă să se prostitueze în stradă.

Fata a fost obligată să avorteze de două ori

 

Polițiștii au fost șocați de ce au descoperit în casa cuplului de români și de mărturia fetei. Ea a povestit că a fost violată de mai multe ori de bărbatul acum arestat, find obligată să avorteze de două ori. Totodată, tânăra avea un program bine stabilit: de la 10.00 la 20.00 stătea pe stradă unde oferea servicii sexuale, iar apoi, seara, era bătută de cei doi. 

După fiecare client, fata trebuia să-i sune pe călăii săi și să le dea banii încasați, fiind astfel controlată strict, mai relatează sursa citată. 

Polițiștii au organizat un flagrant și au intervenit la casa unde locuiau cei trei, găsind aici documentele de identitate ale victimei, mai multe telefoane mobile, precum și dovada banilor trimiși în România.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel