Spania. Operațiunea "Papaya": amplă rețea de trafic de droguri, în care sunt implicați și români, destructurată de polițiști

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa: Policia National
Sursa: Policia National

Polițiștii spanioli au arestat șapte persoane, membrii ai unei rețele de trafic de droguri activă în orașul Teruel, în nordul Spaniei. 

Agenții Poliției Naționale au arestat șapte persoane, de naționalitate spaniolă, columbiană și română, membri ai unui grup infracțional format din patru bărbați și trei femei care se ocupa cu distribuirea de cocaină în orașul Teruel (provincia Aragon). 

Operațiunea "Papaya" a început în luna septembrie, după ce oamenii legii au depistat un grup organizat de cetățeni de diferite naționalități care se ocupa cu distribuirea de cocaină.

Concomitent cu cele șapte arestări, au fost confiscate 120 de grame de cocaină, 7.600 de euro în numerar, numeroase telefoane mobile, cântare de precizie și tot felul de instrumente specifice traficului de droguri.

Cum funcționa rețeaua

 

Rețeaua era organizată în structură piramidală, fiecare membru având un rol foarte bine stabilit. Fiecare dintre cei șapte avea funcția sa, membrii ocupându-se de procurare, intermediere, distribuție și, ultimul său pas, vânzarea către consumator.

Potrivit anchetatorilor, rețeaua vindea aproximativ un kilogram de cocaină pe lună.

Oamenii legii au efectuat percheziții în patru imobile. Traficanții au fost arestați și transportați la închisoare. Operațiunea este încă desfășurare, iar polițiștii nu exclud ca rețeaua să fie mult mai extinsă, relatează publicația El Periodico de Aragon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel