Spania. O româncă a furat un lanţ de aur prin metoda ''Îmbăţişarea''. Victima, o bătrână de 78 de ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie de origine româncă a fost reţinută în Madrid, fiind acuzată că a jefuit o bătrână, de 78 de ani, de la care a sustras un lanţ de aur de 600 de euro. 

 

Infractoarea a  folosit metoda cunoscută ca „îmbăţişarea''. De obicei, hoţii abordează victimele cărora le propune un ajutor  pentru a le distrage atenția. În timp ce îmbrăţişează victima, hoţii o lasă fără unele bunuri cum ar fi ceasuri, bijuterii, portofele.

Evenimentele au avut loc pe 10 noiembrie, când agenții care se aflau în patrulare au observat o atitudine suspectă între două femei. Mai mult au observat că una dintre ele a apucat lanțul de aur al victimei sale. Poliţiştii au reacţionat imediat şi au reuşit să o reţină, recuperând şi lanţul furat, în valoare de 600 de euro, scrie telemadrid.es.

Oamenii legii au stabilit că infractoarea este o româncă în vârstă de 30 de ani, iar victima are 78 de ani. Persoanele în vârstă care locuiesc în zona Leganés, unde a fost arestată hoaţa, spun că le este frică să iasă din case. „Luăm măsuri de precauție, trebuie să fim mereu atenți dacă se apropie cineva”, spune o persoană care ia micul dejun într-o cafenea din Leganés. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel