Spania. O româncă a sedus un bătrân în stația de autobuz și l-a "ușurat" de bijuterii în valoare de 10.000 de euro

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă în vârstă de 22 de ani a fost reținută localitatea Benidorm, în apropiere de Alicante, tânăra fiind acuzată că a sedus un bătrân și i-a furat ceasul și un lanț în valoare de peste 10.000 de euro.  

Potrivit unui comunicat al Poliției Naționale citat de periodistadigital.com, tânăra a acționat într-o stație de autobuz, iar metoda utilizată pentru furtul bijuteriilor e cunoscută drept "Îmbrățișarea afectuoasă".

Cum funcționează Metoda Îmbrățișarea

Acestă metodă este utilizată des de românii care trăiesc în Spania din furat. O tânără atrăgătoare se apropie de un trecător, de obicei o persoană în vârstă, cu scuza de a-i cere ceva. La un moment dat, victima e copleșită de gesturi de tandrețe, cum ar fi sărutări și îmbrățișări. Profitând de lipsa de reacție a persoanei respective, hoața îi fură obiectele de valoare, cum ar fi ceasuri, brățări sau lanțuri de aur.

Femeia arestată la Benidorm a folosit această procedură într-o stație de autobuz din acest oraș. După ce și-a dat seama ce s-a întâmplat, bătrânul a sunat imediat la poliție. 

După ce a furat bijuteriile, femeia a s-a făcut rapid nevăzută. Românca a fost identificată, localizată și capturată de agenții Brigăzii de Securitate Cetățenească a Postului de Poliție Benidorm.

metoda imbratisarea spania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel