Spania. Mai mulți români au sechestrat trei tinere și le-au obligat să se prostitueze în stare de alertă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Patronii unui hotel din Cholet sunt suspectați că au adăpostit o rețea de prostituție. O româncă a fost prinsă în fapt / Foto ILUSTRATIV
Franța. Patronii unui hotel din Cholet sunt suspectați că au adăpostit o rețea de prostituție. O româncă a fost prinsă în fapt / Foto ILUSTRATIV

Doi români au fost arestați în Lleida, oraș în vestul Cataloniei, Spania, fiind acuzați de trafic de persoane, sechestrare, violență și exploatare.

Prin rețelele de socializare, cei doi români ar fi racolat trei femei din Republica Moldova, le-ar fi plătit biletul de avion pentru a călători la Barcelona și de acolo le-ar fi luat cu mașina la Lleida, unde au fost sechestrate într-un apartament și obligate să se prostitueze.

Citește și Spania. Două românce, obligate de un conaţional să se prostitueze. Racolate prin metoda "Loverboy" au trăit un calvar

Poliția Națională, care a eliberat victimele, i-a arestat pe cei doi. Potrivit agenților, activitatea de prostituție din apartament nu s-a oprit nici măcar în timpul stării de urgență și a închiderii populației.

Ancheta polițienească a început atunci când poliția moldovenească a solicitat colaborarea autorităților spaniole pentru eliberarea femeilor capturate de români. De aceea, agenții Poliției Naționale au efectuat o inspecție într-una dintre locuințele pe care deținuții le-au folosit drept bordel, situată în orașul Lleida, unde au eliberat cele trei victime.

 

Cei doi români le-au ținut pe femei în condiții lamentabile

 

De la suspecți, care aveau un alt etaj de bordel în Tarragona, au fost confiscate 9.600 de euro, trei telefoane mobile, documentație și șase grame de cocaină pregătite pentru vânzare.

Citește și Spania. Bebeluș român de doar o lună, în stare gravă la spital după ce ar fi fost maltratat și abuzat de mamă

Poliția indică faptul că cei doi români le-au ținut pe femei în condiții lamentabile, exercitând un control absolut asupra lor până la punctul de a le împiedica să părăsească locul unde erau exploatate.

Victimele au putut să se întoarcă în țara lor păzite de polițiștii moldoveni strămutați în Spania, informează elmundo.es.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel