Spania. Hoții care au comis trei jafuri în aceeași noapte, în Granada, au fost arestați. Ar fi implicată și o româncă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Spania. Poliția Națională din Granada a arestat hoții a trei jafuri în aceeași noapte. Ar fi implicată și o româncă
Spania. Poliția Națională din Granada a arestat hoții a trei jafuri în aceeași noapte. Ar fi implicată și o româncă

Poliția Națională din Granada, Spania i-a arestat pe presupușii autori a trei jafuri într-o singură noapte. Doi marocani, în vârstă de 18 și 24 de ani, cu condamnări anterioare, și o româncă de 20 de ani, ar fi implicați.

 

 

Agenții poliției naționale au arestat trei presupuși autori a trei jafuri cu violență și intimidare, toate într-un cartier din Granada, Spania. Jafurile au avut loc în primele ore ale zilei de sâmbătă, hoții având ca armă albă un cuțit.

În urma uneia dintre agresiuni, un tânăr de 19 de ani a fost rănit.

În cele trei jafuri este implicată o româncă

 

Potrivit Corpului de Control, deținuții sunt doi marocani, în vârstă de 18 și 24 de ani, ambii cu antecedente penale, împreună cu o româncă de 20 de ani, fără antecedente. Toți aceștia au fost deja predați autorităților judiciare.

Primul jaf a avut loc înainte de ora șase dimineața. În acel moment, un tânăr student francez a fost abordat, în apropierea ușii de acces la care își însoțise prietena, de doi indivizi cu înfățișare nord-africană și de o tânără. Unul dintre bărbați a început să îl pipăie pe tot corpul și, simulând o driblare de fotbal, și-a pus picioarele între ale sale, spre uimirea victimei.

Între timp, fata care îi însoțea i-a distras atenția fetei încercând să o implice în conversație. În cele din urmă, agresorii au reușit să fure un telefon mobil și un card bancar.

În timpul unuia dintre jafuri, un tânăr a suferit o tăietură la mână și la gât

 

La numai o jumătate de oră mai târziu, același grup ar fi comis un al doilea jaf. Cu această ocazie, un tânăr de 19 ani, care se afla în compania unui prieten, a primit un pumn puternic în piept și i-au fost smulse două lanțuri de la gât, unul de aur și celălalt placat cu aur.

După ce le-a reproșat agresorilor săi acest gest, în momentul în care aceștia au părăsit locul, unul dintre bărbați a scos un obiect ascuțit și l-a agresat din nou, tăindu-l la un deget și rănindu-l la palmă și la gât. Toți agresorii au început să arunce cu obiecte de pe jos, precum sticle asupra sa. După ce i-a alertat pe polițiști, victima a trebuit să fie dusă la Urgențe, unde degetul său a trebuit să fie cusut cu trei copci.

Româncă implicată în trei jafuri în aceeași noapte

 

La trei sferturi de oră după cel de-al doilea jaf, aceleași persoane ar fi agresat a treia victimă, un bărbat de 67 de ani. Această persoană a primit și ea o lovitură puternică în piept și o tragere rapidă de un lanț de aur cu pandantivul său, apoi a fugit.

O patrulă de poliție care se afla de serviciu în zonă a fost apoi sunată de victimă pentru a raporta cele întâmplate. Câteva momente mai târziu, presupușii autori au fost localizați și arestați de o a doua patrulă într-o piață centrală, foarte aproape de locul acestui ultim jaf.

Agenții au reușit să recupereze o parte din bunurile furate, conform presei spaniole.

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel