Spania. Gest impresionant al autorităților pentru Nela, moldoveanca UCISĂ cu sânge rece de iubitul ROMÂN

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O întreagă comunitate a fost șocată de moartea Nelei, moldoveanca de 26 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul român de 22 de ani, apoi îngropată la marginea localității.

„Consiliul local organizează un minut de reculegere, la ora 12.00, la porțile primăriei din Alcala și birourile din Alcossebre, în memoria tinerei victime a violenței împtoriva femeilor, din Vinaros. Invităm toți cetățenii să se alăture pentru a arăta protestul împotriva violenței conjugale", a anunțat pagina Ajuntment Alcala-Alcossebre, potrivit spynews.ro.

Amintim că cei doi locuiau în Vinaros, o localitate din Castellon (Spania), iar înainte ca tânăra să dispară, ea şi iubitul ei ar fi fost văzuţi în timp ce se certau în faţa unui club de noapte. Tânăra ar fi fost lovită de mai multe ori de iubitul ei, după care nu a mai fost văzută întorcându-se acasă.

Citește și Spania. Și-a UCIS iubita și a îngropat-o. Un român a fost arestat

La 50 de zile de la dispariţie, tânăra moldoveancă a fost găsită moartă, îngropată pe un câmp de la marginea oraşului Ulldecona (Tarragona), scrie observator.tv. După ce a fost luat la întrebări de anchetatori, tânărul român a recunoscut că a ucis-o și i-a condus pe anchetatori la locul în care a îngropat-o. 

Alături de acesta, alţi doi cetăţeni români au fost puşi sub acuzare şi arestaţi.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel