Spania: Fugar român, se ascundea în Almeria

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Polițiștii din localitatea spaniolă Almeria au arestat un cetățean român în vârstă de 39 de ani. Acesta era căutat în toată Europa

Agenți ai Poliției Naționale din localitatea spaniolă Almeria au reținut ieri un cetățean român în vârstă de 39 de ani, pe numele acestuia existând un mandat european de arestare.

Polițiștii l-au depistat pe român într-un apartament din localitate, acesta fiind căutat în toată Europa. Bărbatul este condamnat de un tribunal din România la 8 ani de închisoare pentru două tâlhării comise în țară.

Potrivit Ordinului de extrădare emis de Ministerului român al Justiției, la 27 februarie 2014 fugarul a confiscat un telefon mobil prin lovirea de mai multe ori a proprietarului său de drept cu pumnii. Ulterior, pe 27 martie 2014, el a jefuit un bărbat în Suceava, lasându-l fără ochelari și un telefon mobil. Ambele tâlhării au fost comise cu o violență extremă, victimele necesitând mai multe zile de spitalizare. Românul urmează să fie extrădat în România pentru a-și ispăși pedeapsa.

Polițiștii din Almeria au arestat, în acest an, cincisprezece infractori urmăriți de justiția din țările de proveniență, majoritatea fiind din România, Lituania, Maroc, Bosnia Herțegovina, Estonia, Franța și Belgia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel