Spania. Fără CARANTINĂ pentru românii care revin în ţară. Formularul care trebuie completat

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ambasada României în Spania anunţă cetăţenii care urmează să călătorească în această ţară că nu vor fi obligaţi să intre în carantină, însă vor trebui să completeze un formular disponibil doar în online ori pe aplicaţia SPAIN TRAEL HEALTH.

"Persoanele care intră pe teritoriul Spaniei NU sunt obligate să intre în carantină, dar înaintea efectuării deplasării trebuie să completeze și să semneze formularul disponibil pe website-ul https://spth.gob.es/ sau utilizând aplicația gratuită SPAIN TRAVEL HEALTH (SpTH).

Începând cu 1 august 2020, formularul este disponibil DOAR online la link-ul menționat mai sus sau in aplicația gratuită.

- Ulterior completării și semnării formularului (ATENȚIE! întrebările privind starea de sănătate vor putea fi completate cu maxim 48 ore înaintea datei deplasării), se va genera un cod unic QR de sănătate, care va trebui prezentat (pe suport hârtie sau digital) la controlul de sănătate efectuat în aeroportul de destinație. Dacă formularul va fi semnat din aplicație, acesta va apărea în secțiunea „Călătoria mea”, pe lângă primirea unui e-mail, care poate fi imprimat.

- Pentru mai multe informații privind procedura care trebuie urmată în cazul unei călătorii pe cale aeriană în Regatul Spaniei în această perioadă accesați acest link", se arată pe pagina Ambasadei României în Spania, care a ataşat şi un videoclip cu indicaţii pentru utilizarea aplicaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel