Spania. Două minore, îmbătate şi violate de patru bărbaţi. Unul dinte ei era ROMÂN

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

În urmă cu zece zile, două minore, de 16 și 17 ani, care se aflau sub tutela unei fundații private cu sediul în oraşul Oviedo ( capitala principatelor Asturiei) au raportat faptul că au fost agresate sexual de patru tineri într-un apartament de pe strada Jesús, care au profitat de faptul că erau în stare de ebrietate.

 

 

Cei patru presupuși agresori, un columbian, un român, un spaniol de origine dominicană și un algerian, au fost arestați și sunt cercetați pentru viol.

În urmă cu o lună, una dintre fetele minore a cunoscut, pe Instagram, un columbian de 21 de ani, JDC, cu care a început o relație. Pe 7 august, fata, împreună cu o prietenă, s-au întâlnit cu columbianul, care le-a prezentat prietenilor săi: un tânăr de origine dominicană poreclit „La Soga”, un alt român, care s-a prezentat „Nico” și un tânăr arab, poreclit „El Moro”.

Potrivit plângerii, cei șase au mers la locuința unuia dintre ei, în apropierea străzii Mon. Acolo, povestesc fetele, că au fost violate cu violenţă. Cele două tinere au recunoscut la Poliție că au consumat băuturi alcoolice, dar nu au fost de acord să întreţină relaţii sexuale, transmite farodevigo.es.

Fetele au ajuns la fundaţia unde locuiau şi au povestit îngrijitorilor ce au păţit. Una dintre ele a suferit o hemoragie ca urmare a atacului sexual, iar cealaltă a avut un tac de panică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel