Spania. Doi români, spaima comercianților din Mallorca: au FURAT peste 5.000 de pachete de țigări

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Spania: Rețea criminală dezmembrată de poliție. Infractorii amenințau cu întreruperea curentului electric
Spania: Rețea criminală dezmembrată de poliție. Infractorii amenințau cu întreruperea curentului electric

Un român a fost arestat în Spania, fiind acuzat că a comis trei jafuri. Totodată, el este acuzat de falsificarea unor documente. 

Poliția Națională a arestat un bărbat în Mallorca, fiind bănuit că a comis trei jafuri cu forța într-o tutungerie și un concesionar din Indioteria și Son Ferriol. Suspectul este, de asemenea, acuzat de falsificarea unor documente, potrivit publicației Diario de Mallorca.

Primul jaf a fost comis în noaptea de 15 februarie 2021, la un dealer. Două persoane au forțat ușa de la intrare, apoi au mers la birouri și au furat bani.

Al doilea jaf a avut într-un magazin de tutun cinci zile mai târziu. Mai multe persoane au intrat în unitate după ce au spart încuietoarea și au sustras peste cinci mii de pachete de tutun și numerar. Ultimul jaf a avut loc pe 18 martie la aceeași reprezentanță și cu același mod de operare, a raportat Poliția.

Agenții responsabili de caz au aflat că infractorii folosiseră un vehicul de închiriat pe care îi schimbaseră plăcuțele de înmatriculare, folosindu-le pe cele ale unui alt vehicul. Pentru a face acest lucru, i-au scos înainte de jaf și i-au pus la loc atunci când au comis-o, pentru a nu lăsa o urmă care să le permită să fie identificați și să atragă atenția către alte persoane fără nici o implicare în jafuri.

Polițiștii și-au continuat eforturile și au reușit să îl identifice pe principalul inculpat, un român în vârstă de 40 de ani, cu antecedente penale. Bărbatul a fost arestat joia trecută.

Ancheta, desfășurată de agenții Poliției Naționale, rămâne deschisă și nu sunt excluse mai multe arestări, deoarece agenții caută restul persoanelor care au participat la spargeri.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel