Spania. Doi români şi-au refăcut stocurile de fructe şi legume fără a le plăti

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"

Agenții Poliției Naționale au arestat, la sfârşitul săptămânii trecute, două persoane care sunt acuzate de furt de fructe și produse agricole dintr-o  fermă din Aranjuez.

 

 

Evenimentele au avut loc la ora 2.30 când agenții au observat un vehicul care era parcat lângă un magazin, care vinde produse din ferma situată pe un teren lângă Tabăra Internațională Aranjuez, scrie lavanguardia.com

Agenții au constatat că gardul fermei a fost spart, iar în interior erau doi bărbați care furau produse din fructe și legume, au declarat surse din sediul superior al Poliției Naționale din Madrid.

După ce au verificat autoturismul, polițiştii au constatat că acesta era încărcat cu fructe și legume în valoare de peste 500 de euro.  Cei doi bărbați, de naționalitate română de 40 şi, respectiv 42 de ani, au fost arestaţi. Poliția Locală Aranjuez a confiscat vehiculul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel