Doi fugari din Spania au fost arestați în România, după ce au agresat o minoră din propria familie

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră
Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră

Doi fugari din Spania au fost arestați pentru că au agresat sexual o minoră din propria familie în Cádiz. Aceștia se ascundeau într-un oraș din România.

Grație unei investigații efectuate de Secția de Urmărire a Fugarilor din cadrul Poliției Naționale, prin intermediul Rețelei ENFAST, polițiștii din cadrul echipei FAST-România au arestat doi fugari care ar fi agresat sexual o minoră care aparținea propriei familii, în Cadiz.

Bărbații arestați se ascundeau într-o zonă marginală din orașul românesc Corabia, care este greu de localizat. De asemenea, aceștia sunt legați de presupuse infracțiuni de imigrație ilegală și de fals în documente.

 

Agresorii unei minore au fost prinși de poliție după mai multe căutări din Spania până în România

 

Localizarea acestor persoane, solicitată de un tribunal din Cadiz, a fost foarte dificilă, deoarece bărbații ar fi avut legături cu organizații criminale itinerante. În plus, deținuții foloseau documente false.

În urma investigațiilor efectuate de către anchetatorii Poliției Naționale, s-a descoperit că ambii s-ar putea afla în localitatea românească Corabia, astfel că, în coordonare cu Biroul Sirene Spania, prin intermediul echipei FAST-România, s-a procedat la arestarea simultană a celor două persoane, care se ascundeau într-o zonă marginală a unei localități dificile, unde au trecut neobservați de către autoritățile polițienești. P

Pentru aceste fapte, li se cere o pedeapsă de 15 și, respectiv, 7 ani de închisoare, conform presei străine.

Vezi și

 

Spania. Violatorii și agresorii profită de lacunele legii "Solo sí es sí" pentru reducerea pedepselor penale

 

Violatorii și agresorii de copii ar putea beneficia de reducerile pedepselor penale din cauza legii „Solo sí es sí" („Doar da este da”). Printre cele mai periculoase persoane se află profesorul de la Valdeluz condamnat pentru douăsprezece infracțiuni de abuz asupra elevilor săi minori și un român.

Lacunele din legea „Solo sí es sí" („Doar da este da") au dus deja la reducerea pedepselor pentru mai mult de o duzină de violatori și agresori, în unele cazuri ducând chiar la eliberarea lor imediată din închisoare după ce și-au ispășit noile pedepse.

Acestea sunt cele mai grave cazuri în care persoana condamnată a beneficiat deja sau ar putea beneficia în viitorul apropiat.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel