Spania. Crima pasională în închisoare: Un român și-a sugrumat partenerul, apoi s-a spânzurat. Era închis că își omorâse soacra

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Crimă pasinală într-o închisoare din Segovia, Spania. Ioan, un român de 38 de ani, închis după ce și-a ucis soacra, a fost găsit spânzurat în celula pe care o împărțea cu Angel, un peruan de 26 de ani. Autoritățile anchetează acum moartea celor doi deținuți.

Potrivit informațiilor relatate de presa iberică, cei doi bărbați, care erau colegi de celulă, aveau și o relație sentimentală. Astfel, coroborând rapoartele psihologilor închisorii, oamenii legii prezumă că Ioan, un român de 38 de ani închis după ce și-a omorât soacra, l-a sufocat întâi pe Angel, un peruan de 26 de ani, după care s-a spânzurat în celula pe care cei doi o împărțeau. 

Ioan și Angel s-au cunoscut în închisoarea din Perogordo, din Segovia și au avut o relație romantică, deși au stat mai puțin de o lună în aceeași celulă. Luni, cadavrele lor au fost descoperite în celulă, după ce nu s-au prezentat la apelul de la ora 8.00. Ofițerii l-au găsit pe Ioan spânzurat și pe Angel întins pe un pat. Conform primei ipoteze, primul l-a ucis pe al doilea sugrumându-l cu o frânghie și apoi s-a sinucisInstituțiile penitenciare au deschis deja o anchetă internă pentru a clarifica ce s-a întâmplat, potrivit niusdiario.es.

Și-a ucis soacra când își salva fata de la moarte


Ioan era român, avea 38 de ani și fusese condamnat la 26 de ani de închisoare pentru că și-a ucis soacra și a încercat să facă același lucru și cu fosta sa soție. Faptele pentru care a fost găsit vinovat s-au petrecut pe 30 august 2014 în Arganda del Rey. După ce s-a despărțit de iubita sa, o româncă de 31 de ani, ea i-a permis să intre în casa ei, sub pretextul că urma să își strângă lucrurile. 

Bărbatul venise însoțit și de sora și cumnatul său, în timp ce femeia o chemase pe mama ei să fie prezentă, deoarece „bărbatul era foarte agresiv, posesiv și era de așteptat o bătaie”, după cum se spune în sentință. Mai mult, Ioan fusese recent eliberat din închisoare, după ce, în 2013, fusese închis pentru apartenența la un grup infracțional organizat specializate pe jafuri armate și tâlhării. El mai fusese condamnat în trecut și pentru hărțuire și violență. 

Odată intrat în casă, bărbatul a intrat în camera fostei sale iubite și a încercat să o omoare cu un cuțit. Auzind țipetele fiicei sale, mama, în vârstă de 57 de ani, a încercat să o apere, dar a primit patru lovituri de cuțit care i-au fost fatale.

[citeste si]

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel