Spania. Claudia a fost ucisă în fața casei. Polițiștii îl caută pe criminalul român - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Claudia, o tânără studentă în vârstă de 20 de ani, avea toată viața în față. Dar imprudența unui șofer i-a încheiat visele în zorii zilei de vineri, în Moncloa din Madrid, Spania. A lovit-o cu viteză mare și a călcat-o, ucigând-o. În loc să se oprească și să o ajute, șoferul a fugit.

La două zile după ce proprietarul Citroen-ului C2 de culoare neagră care a lovit-o mortal pe Claudia la ușile casei ei din Moncloa, Poliția Municipală a încercat să afle unde se află un tânăr, de naționalitate română. Românul arestat, proprietarul mașinii, susține că a împrumutat vehiculul în noaptea evenimentelor unui conațional.

 

Anchetatorii acordă credibilitate mărturiei proprietarului mașinii, datorită lipsei de răni sau tăieturi care să dezvăluie prezența lui într-un impact, iar judecătorul l-a eliberat.

Agenții îl caută acum pe individul indicat de român, care la momentul accidentului ar fi fost însoțit de alți doi tineri.

 

Suspectul ar fi putut să fugă din Madrid

 

Principalul suspect, care locuia la aproximativ 150 de metri de proprietarul autoturismului, ar fi putut să fugă din Madrid, cred anchetatorii. 

În ciuda faptului că vehiculul mai avea sânge pe capotă atunci când a fost găsit, pe lângă partea stângă zdrobită, farul spart și geamul șoferului crăpat, Poliția Municipală nu a găsit nimic remarcabil în interior, care să indice ce făceau în acea noapte, de exemplu dacă au mers să fure sau să vândă ceva. 

În altă ordine de idei, membrii Unității Poliției Judiciare Rutiere, însărcinate cu dosarul, caută să lămurească și motivul pentru care cei trei tineri circulau cu viteză în zorii zilei într- o zonă rezidențială.

De amintit că accidentul a avut loc la numărul 23 al Paseo Juan XXII, în cartierul Moncloa. Mașina a fost găsită la colțul dintre Ronda del Sur și străzile Ibor și Montánchez, lângă parcul Entrevías. O călătorie scurtă de 15 kilometri care a curmat viața Claudiei în cel mai rău mod posibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel