Spania. Cinci români, care au agresat sexual o femeie cu handicap mintal, vor fi cercetați în libertate

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Cinci români, care au agreat sexual o femeie cu handicap mintal, vor fi cercetați în libertate
Spania. Cinci români, care au agreat sexual o femeie cu handicap mintal, vor fi cercetați în libertate

Judecătoria și Instrucțiunea Numărul 3 Mislata a aprobat, azi, punerea în libertate provizorie a celor 5 români, arestați pentru agresiune sexuală a unei femei și pentru amenințarea acesteia, precum și pentru ameinințarea partenerului victimei.

Cu toate acestea, Curtea a impus și inculpaților o măsură asiguratorie, interzicându-le să se apropie de victimă pe o rază de 200 de metri sau să comunice cu aceasta prin orice mijloace în timpul procesului de judecată.

Cei 5 bărbați de origine română au fost arestați în orașele din Valencia Xirivella și Torrent. Toți sunt acuzați de presupusa agresiune sexuală asupra unei femei, pe 3 ianuarie, pe un câmp între orașele din Valencia și Mislata și Xirivella, scrie okdiario.com.

Potrivit polițiștilor, cei 5 români și partenera unui dintre ei au fost eliberați provizoriu, cu ordin de restricție de a se apropia de  victimă. 

Citeste siSpania. Cinci români au violat o femeie cu handicap mintal, pe un câmp. Victima, terorizată de agresori

În plus, atacatorii sunt cercetați și pentru faptul că au amenințat-o pe femeie și pe partenerul acesteia să nu sesizeze atacul polițiștilor. 

 

Unul dintre infractori ar fi început să abuzeze sexual victima din 13 decembrie

 

Reamintim că Poliția Națională a arestat marți, 18 ianuarie, cinci bărbați pentru agresiunea sexuală a unei femei, comisă pe 3 ianuarie, pe un câmp deschis, situat între localitățile Mislata și Xirivella. Victima, în vârstă de 39 de ani, locuia într-o așezare din zonă și suferea de un handicap mintal.

Potrivit abc.es, atât cei reținuți, cât și partenerul unuia dintre ei, care a fost și el arestat, au amenințat-o pe femeie și pe iubitul acesteia, pentru ca victimele să nu denunțe faptele, motiv pentru care sunt acuzați și de infracțiunea de amenințare gravă.

Din câte se pare, unul dintre cei arestați ar fi început să abuzeze sexual victima din 13 decembrie. El profita de momentele în care bărbatul lipsea la serviciu, însă femeia nu a denunțat niciodată fapta, de teama represaliilor.

Anchetatorii de la Unitatea de Asistență pentru Familie și Femei (UFAM) au aflat identitatea presupușilor agresori, precum și adresa acestora și alte locuri în care ar putea locui. Imediat a fost organizată o operațiune de arestare, la care au participat și ofițeri din cadrul Brigăzii de Securitate Cetățenească. Operațiunea s-a încheiat cu arestarea simultană a suspecților în comunele Xirivella și Torrent.

După cum au anunțat autoritățile, au fost acordate îngrijiri atât victimei, cât și partenerului ei. Reținuții, de origine română și trei dintre ei cu antecedente penale, au fost trimiși în judecată și au ajuns în arest, scrie abc.es.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel