Polițiștii din Germania scotocesc pădurile, în căutarea unui român. Bărbatul, acuzat că a atacat cu cuțitul și violat două femei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția caută într-o zonă împădurită de lângă Deisenhofen, Germania, un bărbat de naționalitate română care ar fi abuzat o femeie. Atacatorul nu este la prima abatere de acest fel.

Același bărbat ar fi agresat, miercuri, o a treia femeie. Acum el este căutat de anchetatori. Oamenii legii au făcut legătura cu alte două cazuri. Anul trecut, două femei au fost agresate în districtul Kelheim. Presupusul autor al faptelor va fi judecat începând de luni, însă, momentan, este de negăsit.

Cele două cazuri de abuz de anul trecut vor fi judecate de luni la Tribunalul Regional din Regensburg. În acea perioadă, inculpatul ar fi atacat două femei în Neustadt an der Donau (districtul Kelheim), una dintre ele fiind violată. 

Potrivit acuzării, prim dintre victime se plimba în Neustadt an der Donau în seara zilei de 27 mai anul trecut, când acuzatul ar fi atacat-o din spate. Bărbatul era mascat și a amenințat-o pe femeia de 41 de ani cu un cuțit. Potrivit rechizitoriului, bărbatul de origine română a încercat apoi să o rănească pe femeie la gât cu cuțitul și să o violeze. Femeia a reușit însă să îi opună rezistență bărbatului, iar acesta i-a dat drumul în cele din urmă. Femeia a suferit răni ușoare în urma acestei altercații.

Polițiștii din Germania scotocesc pădurile, în căutarea unui român

 

Două săptămâni mai târziu, acuzatul ar fi atacat o altă femeie în Neustadt an der Donau. Pe 9 iunie anul trecut, femeia ieșise seara la o plimbare într-o zonă împădurită din districtul Bad Gögging. Acolo, suspectul ar fi tras-o într-un tufiș și ar fi amenințat-o. Agresorul i-a furat telefonul mobil și a abuzat-o sexual.  Ulterior, el ar fi obligat-o pe femeie să facă sex oral și, în cele din urmă, a violat-o. Femeia a fost rănită în acest proces. Victima de 44 de ani a trebuit să fie dusă ulterior la o clinică. În ciuda unei ample căutări, autorul nu a putut fi găsit.

Suspectul este descris după cum urmează: 

aproximativ 1,70 metri înălțime
Îmbrăcat în pantaloni gri deschis, o jachetă neagră matlasată și un tricou verde închis cu o emblemă galbenă.
Avea o bonetă gri cu o gaură în ea trasă pe cap.
Probabil păr negru
Ten închis la culoare
Vorbea o germană stricată.

În momentul comiterii faptei, bărbatul se afla pe bicicletă. Bicicleta avea un portbagaj în relief, era evident veche și prea mică pentru făptaș. 
Poliția a înființat o linie telefonică specială care poate fi apelată non-stop la numărul 0871/9252-2222. Este posibil ca biciclistul să fi fost văzut și în alte locații din zona Neustadt sau Bad Gögging.

Procuratura îl acuză pe suspect, printre altele, de tentativă de viol, viol și agresiune. Procesul va fi continuat. Până la pronunțarea unui verdict final, se aplică prezumția de nevinovăție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel