Spania. Captură impresionantă la bordul unui autobuz cu români. Ce au găsit polițiștii în bagaje

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură elmundo.es
Sursa foto: captură elmundo.es

Doi șoferi români și managerul unei companii de transport au fost arestați după ce polițiștii spanioli au găsit 81 de kilograme de marijuana și o motocicletă furată la bordul unui autocar.

Totul a avut loc astăzi, la granița cu La Jonquera, Catalunia, Spania. Agenții au găsit marijuana ascunsă în mai multe pungi sub scaun și în valiza unui călător care se afla în autocar. 

În plus, agenții au localizat diferite pachete ascunse în diferite părți ale autobuzului, ceea ce ar indica complicitatea șoferilor și a unuia dintre oficialii companiei care se deplasa în vehicul, informează elmundo.es. În total, drogul confiscat se ridică la 81 de kilograme de marijuana, iar agenții au arestat pasagerul, cei doi șoferi ai vehiculului, precum și persoana care se ocupă de compania de transport, ca presupuși autori ai unei infracțiuni împotriva sănătății publice.

În portbagajul autocarului, se afla un pachet mare în interiorul căruia, sasiul și motorul corespundeau cu cele ale unei motociclete furate în bazele de semnalizare ale poliției. Șoferii și persoana responsabilă de compania de transport a fost acuzată și de o infracțiune de recepție. Totodată, au fost confiscați peste 16.000 de euro în numerar pe care inculpații îi aveau asupra lor.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel