Spania. Bebelușul român de doar o lună, maltratat și zdruncinat de mamă, a murit. Ce se întâmplă cu românca de 18 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bebeluș român, de numai o lună de zile, a ajuns în stare foarte gravă la spital, în data de 5 noiembrie, după ce ar fi fost maltratat și abuzat în Tàrrega, provincia Lleida, Spania. După 2 săptămâni, bebelușul a decedat.

O româncă în vârstă de 18 ani, din Spania, este anchetată în cazul morţii fiului ei de nici o lună de zile. Copilaşul a murit la spitalul Sant Joan de Déu din Barcelona, după ce a suferit leziuni cerebrale grave. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, după două săptămâni de agonie, bebeluşul a încetat de viaţă. Micuțul ar fi suferit de sindromul "copilului zdruncinat", care constă într-o serie de leziuni cerebrale grave  cauzate de agitarea violentă a bebeluşului.

Tatăl copilului, tot român, în vârstă de 24 de ani, a fost audiat în calitate de martor întrucât se afla la serviciu la momentul faptelor. Atât el cât și tânăra mamă au susținut în fața anchetatorilor că a fost doar un accident și că nu și-au abuzat bebelușul.

Instanța de gardă Cervera a convenit joia trecută să mențină libertatea mamei, în ciuda faptului că trebuie să se prezinte la tribunal la fiecare 15 zile. Părintele a depus mărturie, dar în calitate de martor, deoarece la momentul evenimentelor lucra, informează La Vanguardia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel