Spania. Aproape 300 de ani de închisoare pentru un român care a abuzat 23 de copile, cu vârste între patru și 13 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dumitru R.N., un cetățean român, a fost arestat în 2018, după ce poliția australiană a împărtășit o bază de date cu abuzuri asupra copiilor, care includea aceste înregistrări din Spania. Românul a primit aproape 300 de ani de închisoare.

Român, condamnat la aproape 300 de ani de închisoare, pentru că a abuzat 23 de fete în Spania. Bărbatul și-a cerut scuze victimelor și familiilor acestora, dar instanța a aplicat pedeapsa cea mai mare pentru faptele sale.

Un bărbat a fost condamnat, în Spania, la aproape 300 de ani de închisoare, deși nu va trebui să execute decât maximum 20 de ani, după ce a recunoscut că a abuzat sexual 23 de fete, cu vârste cuprinse între patru și 13 ani, le-a înregistrat și a difuzat videoclipurile, a anunțat, miercuri, un tribunal din Madrid.

Dumitru R.N., cetățean român, fusese arestat în 2018, după ce poliția australiană a împărtășit o bază de date cu abuzuri asupra copiilor care includea aceste înregistrări din Spania.

 

Aproape 300 de ani de închisoare pentru un român care a abuzat 23 de copile, cu vârste între patru și 13 ani

 

Românul condamnat a recunoscut, în timpul procesului, că a profitat de încrederea mai multor părinți de aceeași naționalitate dintr-un oraș din Madrid, pentru a avea grijă de fiicele lor și a abuza de ele, a le înregistra și a răspândi imaginile în grupurile WhastApp și într-o rețea de pedofilie.

Acest bărbat și-a cerut scuze victimelor și familiilor acestora, dar instanța nu a aplicat nicio exonerare în sentința, care poate fi atacată cu apel, pentru care este condamnat pentru infracțiuni de abuz sexual și pornografie infantilă, printre altele, și la plata diverselor despăgubiri către minori și părinții acestora, potrivit Înaltei Curți de Justiție din Madrid.

Dumitru R.N. a fost arestat de poliția spaniolă, la vârsta de 46 de ani, după ce poliția din Queensland (Australia) a transmis în baza de date internațională privind exploatarea sexuală a copiilor, gestionată de Interpol, câteva înregistrări cu abuzuri asupra copiilor din Spania.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel