Spania. ATAC la un service românesc. I-au dat foc pentru că românul avea prețuri prea mici

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Afacerea unui român, distrusă. Un incendiu i-a transformat în scrum Service-ul Auto. Polițiștii vorbesc despre o mână criminală
Spania. Afacerea unui român, distrusă. Un incendiu i-a transformat în scrum Service-ul Auto. Polițiștii vorbesc despre o mână criminală

Ancheta efectuată de polițiști, în urma incendiului din 27 aprilie, la Service-ul Auto, Talleres Vasis, din zona industrială Amargacena (Cordoba), a scos la iveală faptul că focul ar fi fost pus intenționat de o mână criminală. Incendiul ar fi pornit de la mai multe surse, atât în ​​interior, cât și în exterior, iar presupușii făptași s-ar fi aflat în zonă, într-un SUV, la momentul zbucnirii focului.

 

 

Focul care a cuprins,pe 27 aprilie, Service-ul Auto Talleres Vasi, din zona industrială Amargacena (Cordoba), a distrus 46 de vehicule, spun anchetatorii. Agenții de poliție au găsit suficiente probe pentru a înțelege că atelierul și tot ce se afla în interior au fost incendiate în mod intenționat, potrivit ediției infotaller.tv.

De asemenea, anchetatorii au subliniat că incendiul a avut mai multe focare: atât în ​​interior, cât și în exterior. Focul a produs pagube semnificative. Poliția îi caută acum pe ocupanții SUV-ului care se afla în zonă, când a început incendiul. Surse din poliție spun că ancheta are drept scop identificarea persoanelor din mașină.

Aceleași surse au dezvăluit că Service-ul Auto Talleres Vasi este deținut de un cetățean de origine română, care avea prețuri cu adevărat competitive („suspect de ieftine”, potrivit surselor, comparativ cu cele din piață).

Reamintim că incendiul a început pe 27 aprilie, la Service-ul Auto Talleres Vasi, din parcul industrial Amargacena, în jurul orei 00:20, iar pompierii au reușit să-l stingă în jurul orei 4:30. Din fericire nu au existat victime. Atelierul de 800 de metri pătrați și 45 de vehicule din interior au fost arse în incendiu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel