Spania. Adolescentă româncă dispărută de o lună, găsită când pleca la Paris cu iubitul român

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Familia Mirelei Gabriela Rostas, o tânără româncă de 17 ani, a notificat poliția din Errenteria, Spania, cu privire la dispariția de acasă a fetei, în data de 11 decembrie. Timp de o lună nu au știut nimic despre fată. Ea a fost găsită aseară.

Mirela Gabriela Rostas a plecat de lângă părinții ei din casa în care locuiau în regiunea Errenteria din Spania la data de 11 decembrie. Familia sa a noificat de îndată dispariția fetei. Vreme de o lună nu au avut niciun semn de la fată, până aseară, când tânăra a fost găsită de polițiștii spanioli într-un autobuz care se ândrepta către Paris

Fata a fost găsită la un punct de trecere a frontierei și era însoțită de iubitul ei, de 20 ani. Ea a recunoscut că a fugit de acasă pe 11 decembrie, iar de atunci se află în compania tănărului, tot român și el, cu trei ani mai mare. Cei doi tineri români au fost depistați când încercau să se sustragă identificării la frontieră.

După multe insistențe, cei doi au arătat documentele de legitimare și, deși tânăra afirma că ar fi născută în 2001, având astfel vârsta legală de a călători fără acordul părinților, actele de identitate au arătat cine este cu adevărat, relatează El Diario Vasco.

Vameșii au anunțat de îndată poliția națională, care le-a confirmat că fata este notificată ca fiind dispărută de la domiciliu. Ambii au fost conduși la sediul Poliției din Irun, iar fata a fost predată părinților ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel