Spania. Adolescent roman, găsit bătut într-o râpă. Tânărul lipsea de acasă de 24 de ore iar medicii îi dau șanse minime de supraviețuire

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 17 ani a fost găsit de autorități într-o râpă de lângă localitatea Caparroso. Băiatul dispăruse duminică de acasă și nimeni nu mai știa nimic de el. 

Autoritătile din localitatea Caprosso (provincia Navarra) au localizat tânărul român în vârstă de 17 ani, dispărut de acasă cu o zi în urmă. Băiatul se afla într-o râpă, la un pas de moarte, prezentând răni grave.   

Potrivit publicației Pamplona Actual, adolescentul a fost de un localnic luni, în jurul orei 13.00, în apropierea schitului El Cristo de Caparroso. Omul a apelat imediat serviciile de urgență.

La operațiunea de salvare au participat pompieri din parcul Peralta, agenți ai Gărzii Civile și ai Poliției Provinciale.

Tânărul a fost transportat cu un elicopter la spital, iar medicii sunt destul de rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. 

Familia a depus luni o plângere la secția de poliție, din moment ce tânărul era absent de la domiciliul său și nu s-a mai întors.

Autoritățile investighează circumstanțele dispariției tânărului și cum a ajuns bătut în acea râpă.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel