Spania. Un curier român, furt de peste 120.000 euro din marfa de la Amazon pe care trebuia să o livreze

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Un curier român, furt de peste 120.000 euro din marfa de la Amazon pe care trebuia să o livreze
Spania. Un curier român, furt de peste 120.000 euro din marfa de la Amazon pe care trebuia să o livreze

Un curier român, în vârstă de 35 de ani, este acuzat că a furat produse în valoare de 122.000 euro din pachetele pe care trebuia să le livreze de la Amazon, în Barcelona, Spania. 

Mossos d'Esquadra au rezolvat un nou caz de furt de mărfuri Amazon de către livratorii acestui mare lanț de vânzări pe internet. Potrivit presei din Spania, agenți de la Unitatea de Investigații (UI) a secției de poliție Mollet del Vallès, comunitatea Catalonia în provincia Barcelona, investigau furtul, în trei loturi, de mărfuri care trebuiau distribuite de Amazon și care aveau o valoare de 122.000 de euro, în special în produse IT și produse electronice.

Evenimentele au fost înregistrate în perioada 24 noiembrie – 6 decembrie 2021 și s-au putut rezolva abia acum, după ce a fost arestat un român de 35 de ani, unul dintre șoferii angajați de companiile care se ocupă de logistica gigantului Amazon.

Plângerea a fost prezentată de responsabilul cu securitatea companiei Amazon din Martorelles, asigurând că au fost furturi de produse în trei zile diferite, în trei transporturi diferite între diferitele depozite Amazon din zona Vallès. După cum a explicat responsabilul cu securitatea internă, încărcătura care a părăsit Amazon a ajuns la destinație manipulată și au dispărut unele produse, care nu au putut ajunge niciodată la casele clienților și că firma nu a putut dovedi unde au dispărut.

 

Un alt român a furat din produsele Amazon în Italia

 

Șoferul român din Spania nu este singurul conațional care fură din marfa pe care ar fi trebuit să o livreze. În Italia, un alt șofer român, în vârstă de 24 de ani, a fost acuzat de furt calificat și tentativă de furt.  

Românul a furat de la companie mai multe bunuri, printre care: 34 de căști bluetooth, un portofel din piele pentru bărbați Pierre Cardin și un Ceas smartwatch Galaxy Watch4. În mașina românului, carabinierii au găsit un smartphone Xiaomi Poco X3; un emitator / receptor Ozvavzk; 3 ceasuri inteligente Garmin Forerunner 45; o banda led de 10 metri Ksipze; un ceas inteligent Huawei Watch Gt 2e; un smartphone Kxd 6c. 

Bunurile furate se ridică la valoarea de 1.500 de euro. Toate bunurile furate au fost confiscate  și returnate companiei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel