Spania. Șofer român de TIR, reținut după ce a condus pe sens opus pe A2. A opus rezistență și a refuzat etilotestul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Șofer român de TIR, reținut după ce a condus pe sens opus pe A2. A opus rezistență și a refuzat etilotestul. FOTO: captură heraldo.es
Spania. Șofer român de TIR, reținut după ce a condus pe sens opus pe A2. A opus rezistență și a refuzat etilotestul. FOTO: captură heraldo.es

Un șofer român de camion este cercetat pentru conducere nesăbuită și refuz de a se supune unui test de droguri și alcool, în Ariza, provincia Zaragoza, Aragon, Spania.

Agenții Gărzii Civile Rutiere au reținut în Ariza un șofer român de TIR care a circulat pe sens opus pe autostrada A-2 mai mult de 20 de kilometri și care ulterior a refuzat să se supună testelor de depistare a alcoolemiei și drogurilor.

Potrivit Poliției, alerta a fost dată pe 29 ianuarie prin apelurile făcute de mai mulți participanți la trafic care au sunat la serviciul de urgență 112 pentru a anunța că un camion circula pe A-2 pe benzile din direcția Zaragoza dar în direcția Madrid, pe măsură ce trece prin municipiul Montuenga (Soria).

 

A opus rezistență

 

Agenții de circulație au reușit să intercepteze camionul la kilometrul 196,5 al autostrăzii, deja în provincia Zaragoza și după ce au parcurs mai bine de douăzeci de kilometri pe sens opus.

Sursele citate arată că la început, șoferul de 40 de ani, de naționalitate română, a rezistat opririi vehiculului său, iar odată oprit, a refuzat să se supună testelor de alcool și droguri. După ce a dat declarație, șoferul camionului a fost eliberat cu obligația de a se prezenta personal la instanța de instrucție corespunzătoare la momentul solicitării.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel