Spania. Româncă, moartă în timp ce era cu familia la plajă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Româncă, moartă în timp ce era cu familia la plajă. FOTO: captură cronicabalear.es
Spania. Româncă, moartă în timp ce era cu familia la plajă. FOTO: captură cronicabalear.es

O româncă, în vârstă de 72 de ani, rezidentă în Mallorca, a murit în această dimineață pe plaja din Ciudad Jardin, Cordoba, Spania.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 8:30, când echipele de urgență au primit notificarea că o femeie plutea inertă în apă.

Se pare că un polițist național pensionar a recuperat-o pe femeie din apă, deoarece în acel moment nu existau încă niciun serviciu de salvamar. Polițistul a început să efectueze manevre de resuscitare cardiopulmonară până la sosirea ambulanțelor.

Două ambulanțe au mers la fața locului, una de bază și cealaltă medicalizată de la 061. Au participat, de asemenea, mai multe patrule ale Poliției Locale și Poliției Naționale.

 

Primele ipoteze

 

Se pare că românca se afla cu familia ei pe plajă. Medicii au încercat să reînvie victima mai mult de o jumătate de oră, dar în cele din urmă a murit.

Acum, Poliția Națională este însărcinată cu investigarea cauzelor evenimentului. Trebuie remarcat faptul că marea era liniștită și nu exista aproape niciun val, așa că una dintre ipotezele luate în considerare este că a suferit o boală în timp ce înota.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel