Spania. O româncă s-a îmbogățit cu 115.000 de euro printr-o escrocherie celebră: A fost prinsă abia după o amendă pentru parcare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă, cu antecedente multiple, a fost arestată în calitate de presupus autor al infracţiunilor de furt şi tâlhărie cu violenţă după ce şi-a însuşit peste 115.000 de euro din mai multe ceasuri. Toate infracțiunile au fost comise în Marbella, un oraș în sudul Spaniei.

Victimele au fost înșelate prin metoda „îmbrățișarea” și au rămas fără ceasuri de ultimă generație, cu o valoare de 115.200 de euro, potrivit Poliției Naționale, care a adăugat că hoții nu au ezitat să folosească violența în cazul în care victimele își dădeau seama.

Acest mod constă în începerea unei conversații cu victima cu orice scuză, pentru a stabili apoi un tip de contact fizic, precum o strângere de mână sau o îmbrățișare, profitând de acest contact pentru a fura obiecte de valoare.

În cazul concret, bijuteriile furate în orașul Marbella din Spania corespund mai multor ceasuri de ultimă generație, unele dintre ele evaluate la peste 90.000 de euro. Românca a fost identificată de Poliția Locală Palamós în cadrul unei infracțiuni administrative pentru parcarea necorespunzătoare a mașinii. O analiză mai amănunțită a arătat faptul că românca era căutată pentru faptele expuse mai sus. 

Din acest motiv, a fost arestată în calitate de presupus autor a trei infracțiuni de furt și tâlhărie cu violență. Judecătoria de instrucție La Bisbal d*Emporda (Girona) a dispus eliberarea provizorie a româncei instituind măsuri asigurătorii.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel