Spania. O mașină a căzut în puțul unui lift dintr-o parcare: Șase victime - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. O mașină a căzut în puțul unui lift dintr-o parcare: Șase victime - FOTO
Spania. O mașină a căzut în puțul unui lift dintr-o parcare: Șase victime - FOTO

O mașină a căzut în puțul unui lift din parcarea unui hotel din Santander, Spania. Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Opt persoane, dintre care patru copii, au trebuit să fie salvate după ce o mașină a căzut prin puțul liftului unui hotel din Santander pe o dubă care se afla la etajul -3.

Șase dintre aceștia au fost răniți în acest accident în liftul parcării Gran Hotel Sardinero, potrivit informațiilor de la serviciile de urgență din Cantabria.

 

Șoferul ar fi confundat frâna cu accelerația

 

Din motive necunoscute încă, ușa liftului a fost deschisă fără ca platforma să fie la nivel. Șoferul ar fi confundat frâna cu accelerația și s-ar fi prăbușit cu tot cu vehicul în casa liftului.

În schimb, potrivit unor surse din hotel, ușile liftului au fost închise, iar șoferul, încurcând frâna cu accelarația, a spart ușile liftului și a căzut. Odată ajunsă în puț, mașina a căzut, dar dar a fost blocată de mecanismele interioare și cabina liftului.

 

 

Șase oameni răniți

 

Două echipaje de pompieri și o macara s-au deplasat în parcarea Hotelului Sardinero pentru a putea remorca și scoate cele două mașini afectate.

Într-unul dintre autovehicule se aflau doi pasageri care au fost tratați la fața locului, iar în cealaltă mașină erau patru pasageri care au fost tratați și transportați la cel mai apropiat spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel