Spania. Muncitori români, accident cumplit după ce au căzut cu mașina într-un iaz. Toți pasagerii au murit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. ROMÂNI, accident cumplit după ce au CĂZUT cu mașina într-un IAZ. Toți pasagerii au MURIT. FOTO: captură elperiodicodearagon.com
Spania. ROMÂNI, accident cumplit după ce au CĂZUT cu mașina într-un IAZ. Toți pasagerii au MURIT. FOTO: captură elperiodicodearagon.com

Doi muncitori români sezonieri au murit înecați, în dimineața zilei de luni, după ce mașina în care se aflau a căzut într-un iaz de irigare din Ricla, provincia Zaragoza, Aragon, Spania. 

Cadavrele celor doi români au fost găsite de Garda Civilă ieri dimineața, lângă mașina avariată, care a fost scufundată în apropierea drumului agricol din Valdefajas.

Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, când mașina în care călătoreau cei doi români a căzut de pe malul stâng al iazului, a dat jos gardul și s-a scufundat la trei metri adâncime. Cei doi ocupanți ai mașinii, doi lucrători sezonieri de origine română care lucrau la La Almunia de Dona Godina, au fost găsiți înecați cu răni grave la cap ieri dimineață.

 

Cei doi români din mașină ar fi putut să scape

 

Anchetatorii merg pe ipoteza unui accident de circulație. Presa din Spania susține că cei doi români din mașină ar fi putut să se elibereze din vehicul scăpând prin geam. Cu toate acestea, contuziile severe pe care le-au suferit și întunericul nopții i-au împiedicat să scape din iazul de irigații.

Ieri, la ora 15:36 au fost scoase cadavrele, care au fost imediat transferate la Institutul de Medicină Legală din Aragon (IMLA ), unde astăzi va fi efectuată o autopsie pentru a determina cauzele accidentului. Cu toate acestea, unele dintre sursele consultate de presa din Spania afirmă că evenimentul ar putea fi legat de consumul de alcool.

Ancheta se desfășoară Traficul Comandamentului Gărzii Civile din Zaragoza. Extragerea mașinii și a cadavrelor a fost efectuată de membrii securității publice, traficului, polițiști și un grup de specialiști în activități subacvatice de la Garda Civilă (GEAS) cu sediul în Huesca.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel