Spania. Cuplu de români, înșelăciune de mii de euro. Cum acționau ca să se îmbogățească

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, în vârstă de 30 de ani, și soția lui, o conațională în vârstă de 29 de ani, rezidenți legali în Spania și cu numeroase antecedente, au fost arestați astăzi de Garda Civilă.

Cei doi sunt presupuși autori ai a trei infracțiuni de furt, comise prin procedura „îmbrățișărea” cu care au sustras peste 2.500 de euro și bijuterii evaluate la aproximativ 2.000 de euro.

O persoană în vârstă a raportat că, în timp ce mergea pe o stradă din Corralejo, o femeie l-a abordat într-un mod amabil și afectuos, cu intenția de a iniția o conversație și o abordare fizică. Femeia a reușit să-l atragă în portalul unui bloc și să-i scoată portofelul din sacou. Ulterior, persoana și-a dat seama că i s-a furat suma de 1.500 de euro în numerar.

La fel, o altă persoană în vârstă a denunțat furtul unui lanț de aur în valoare de aproape 2.000 de euro și de mare valoare sentimentală cu același mod de operare, în acest caz căutând apropierea și înfășurându-și brațele în jurul gâtului.

Garda civilă a putut verifica modul în care a participat și soțul femeii, care a îndeplinit funcții de securitate în cazul în care o victimă a rezistat sau s-a opus la comiterea infracțiunii.

Cei doi români vor fi acum aduși în fața magistraților și judecați.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel