Spania. Cristina, dispărută de opt ani: Rudele, un nou apel disperat. Fetițele ei speră că se vor reîntâlni într-o zi cu mama lor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Cristina este dispărută de opt ani: Rudele, un nou apel disperat. Fetițele ei speră că se vor reîntâlni într-o zi cu mama lor
Spania. Cristina este dispărută de opt ani: Rudele, un nou apel disperat. Fetițele ei speră că se vor reîntâlni într-o zi cu mama lor

Cristina este dată dispărută din 2013 în Gandia, comunitatea Valencia, Spania. Rudele femeii au cerut astăzi din nou ajutor pentru a o găsi întrucât după opt ani nu se știe încă nimic de ea.

Nu este primul caz de dispariție care apare la Gandia. Există dispariții care, în timp, cad în uitare sau sunt lăsate în sertare în așteptarea unui indiciu sau a unei probe care să poată redeschide ancheta. Într-o zi din 2013, adică în urmă cu opt ani, o femeie de 34 de ani a dispărut fără urmă. Astăzi ar avea 42 de ani și nu se știe încă nimic despre ea.

2. -imagine fara descriere- (spania--cristina-este-disparuta-de-opt-ani-rudele--un-nou-apel-disperat--fetitele-ei-spera-ca-se-vor-reintalni-intr-o-zi-cu-mama-lor-3.jpg)

Probabil câțiva oameni își amintesc povestea ei din La Safor, atunc când s-a dat alarma că această femeie, care locuia în cartierul Beniopa din Gandia, nu a mai ajuns la școală să-și ia fiicele sale de 7 și 10 ani. Astăzi, fetele Cristinei au 18 și 15 ani și în tot acest timp nu și-au pierdut speranța de a se reîntâlni într-o zi cu mama lor.

 

Cristina a primit două lovituri puternice înainte de dispariție

 

Cristina este o femeie cu un ten alb, cu părul lung și închis la culoare. Lucra într-o firmă cunoscută din Gandia. Își luase concediu de o săptămână, posibil ca urmare a anxietății pe care a suferit-o din cauza a două lovituri puternice din viața ei: moartea tatălui și despărțirea de soț.

În primele luni, oamenii s-au mobilizat și Poliția Națională a făcut tot posibilul să încerce să reconstruiască ultimele ore ale Cristinei, dar fără rezultat. Nu au găsit tranzacții bancare sau înregistrări ale cardurilor sau orice altceva care le poate da un indiciu cu privire la locul în care s-ar afla Cristina.

3. -imagine fara descriere- (spania--cristina-este-disparuta-de-opt-ani-rudele--un-nou-apel-disperat--fetitele-ei-spera-ca-se-vor-reintalni-intr-o-zi-cu-mama-lor-2.jpg)

Un an mai târziu, în 2014, și în lipsa unor indicii, comisarul de atunci al Poliției Naționale a punctat posibilitatea unei dispariții voluntare. Un fapt pe care nici polițiștii de la Omucideri și nici Poliția Științifică nu l-au putut garanta, pentru că nu exista nici măcar o dovadă în acest sens. Astăzi, opt ani mai târziu, căutarea Cristinei este încă în vigoare și nu a fost dezactivată.

 

Cazul dispariției Cristinei nu este singurul din Gandia pe care autoritățile încearcă să-l rezolve



Au fost cercetate diverse piste, de la cea legată de un grup de proxeneți de naționalitate română până la răpirea cu o dubă neagră sau accident. Dar nicio rază de lumină în întunericul acestui caz.

Cazul dispariției Cristinei nu este singurul din Gandia pe care autoritățile încearcă să-l rezolve. Miguel „El informaático” este căutat din 1992, iar Andreu C. a fost dat dispărut în 2020. Maria S. este căutată din august 2021. Ei fac parte din acel grup misterios în care nimeni nu știe unde s-ar putea afla.

Sunt și cazuri fericite, rezolvat, precum cel al unei femei din Gandia care, după ce a fost dispărută de ani de zile și a fost căutată de rudele ei, a fost găsită sănătoasă într-un oraș din Spania.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel