Spania. Coșmarul unor frați români, abuzați de părinți. Fetița de 8 ani, oferită bărbaților pentru bani: „Ne băteau până ajungeam în patru labe”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Coșmarul unor frați români, abuzați de părinți. Fetița de 8 ani, oferită bărbaților pentru bani „Ne băteau până ajungeam în patru labe”
Spania. Coșmarul unor frați români, abuzați de părinți. Fetița de 8 ani, oferită bărbaților pentru bani „Ne băteau până ajungeam în patru labe”

O româncă, în vârstă de 19 ani, a depus o plângere împotriva mamei sale pentru abuzuri sexuale și hărțuire, fapte care ar fi avut loc între 2008 și 2009 atunci când ea avea 8 ani, la Roses, regiunea Alt Empordà, Catalunia, Spania.

Mama fetei neagă toate acuzațiile, însă riscă 22 de ani de închisoare. Tatăl victimei, care ar fi participat la evenimente, nu va putea fi judecat pentru că a murit.

Potrivit plângerii, victima și fratele au locuit cu părinții lor biologici și în acest timp au fost supuși la tot felul de fapte oribile. De fapt, tânăra româncă a explicat că părinții ei o duceau când avea doar 8 ani la casa unui bărbat care o viola în schimbul drogurilor consumate de părinți.

„Mă duceau acolo foarte des și făceau schimb de droguri, apoi părinții mei plecau și el mă viola”, a spus ieri victima în fața judecătorilor. „Uneori le dădea bani și alteori droguri”. 

 

„Ne băteau până ajungeam în patru labe”

 

Tânăra mai povestește că mama ei s-a angajat în prostituție și aducea clienți acasă, iar ea și fratele ei erau forțați să privească în timp ce întreținea relații sexuale.

„Abuzul a devenit rutină pentru părinții mei: dacă au vrut să ne muște, au făcut-o, indiferent la ce oră a fost”, a spus tânăra.

În plus, victima a explicat, de asemenea, că au fost obligați să meargă și să ia mâncare expirată din containerele supermarketului, pe care apoi erau obligați să mănânce.

„Dacă ne lua prea mult timp să mâncăm, ne băteau până ajungeam în patru labe”, a mai spus românca în fața judecătorilor.

 

Îi obligau să defileze goi cu tocuri în picioare

 

Atât ea, cât și fratele ei au spus că au experimentat mai multe episoade de hărțuire, cum ar fi forțarea lor să asiste la relații sexuale între părinți sau îi obligau să defileze goi cu tocuri în picioare. De asemenea, i-au pus să caute fier vechi printre navele abandonate din port.

O altă hărțuirea pe care a descris-o românca a fost pulverizarea părului cu lichid insecticid, acțiune care a fost repetată de mai multe ori și a provocat multă durere și răni la cap pe care încă le are.

În urma tuturor abuzurilor, tânăra a suferit consecințe psihologice și este „dezgustată” de bărbați.

 

Mama neagă totul

 

Mama copiilor a negat categoric toate episoadele semnalate de cei doi frați și a spus că „totul este fals”. În timpul declarației sale, el a spus că „nu mi-am atins niciodată copiii” și că „habar n-am” de ce fiica ne-a denunțat. 

Totodată, mama a negat că a practicat prostituția: „Am lucrat chelneriță și am făcut curățenie în apartamente”. De asemenea, a exclus că a luat vreodată droguri. 

Odată ce copiii au fost declarați fără adăpost, mama a participat în mod regulat la vizite. „Au fost mereu marea mea fericire”, a spus ea. Dintr-o dată, vizitele s-au încheiat și minorii au plecat să locuiască cu familia gazdă, unde rămân în continuare.

Femeia se confruntă cu 22 de ani de închisoare pentru o infracțiune de maltratare, patru infracțiuni de rele tratamente în familie, o infracțiune de exhibiționism și provocare sexuală continuă, o infracțiune de corupție a minorilor și o infracțiune de abuz sexual pentru un minor. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel