Soufle de conopida

Echipa Stiri Diaspora / 22 aug 2015 Salveaza PDF Comentarii
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Soufleul de conopidă este un preparat sănătos si cu o consistență pufoasă. Conopida este o excelentă sursă de Vitamina C, folaţi şi fibre. Conţine, de asemenea, şi importante cantităţi de vitamine B5 şi B6, magneziu şi acizi graşi de omega-3.

O rețetă extrem de simplă care necesită aproximativ 10 minute timp de preparare! Soufleul de conopidă este un preparat sănătos si cu o consistență pufoasă.

 

Conopida este o excelentă sursă de Vitamina C, folaţi şi fibre. Conţine, de asemenea, şi importante cantităţi de vitamine B5 şi B6, magneziu şi acizi graşi de omega-3. 

 

 Ingrediente pentru patru persoane:

 

  • o conopidă medie,
  • 200 g bacon
  • 1 ou,
  • 200 g brânză rasă (parmezan sau cașcaval),
  • 200 ml smântână,
  • sare după gust.

 

Mod de preparare:

 

Conopida se spală, se desface buchețele care se pun 5-6 minute la clocotit într-o oală cu apă cu sare care fierbe.

 

Separat, într-un bol, se amestecă oul cu smântâna, sunca tăiată fâșii subțiri și brânza.

 

Se ia o tavă pentru cuptor, se așează buchețelele de conopidă opărite, după care se toarnă amestecul.

 

Trebuie să stea la cuptor circa 30 de minute la foc potrivit.

 

Este gata când buchețelele s-au rumenit ușor deasupra. Sufleul se poate servi simplu sau ca garnitură la friptură. Vinul roșu, sec se îmbină perfect dacă se adaugă și puțină costiță.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25