Soţul român al supermodelului internaţional care şi-a găsit sfârşitul într-un mod suspect, în Turcia, rupe tăcerea: „Probabil a drogat-o cineva”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Soţul român al supermodelului internaţional care şi-a găsit sfârşitul într-un mod suspect, în Turcia, rupe tăcerea: „Probabil a drogat-o cineva”
Soţul român al supermodelului internaţional care şi-a găsit sfârşitul într-un mod suspect, în Turcia, rupe tăcerea: „Probabil a drogat-o cineva”

Tânăra cu chip angelic, de origine rusă, era plecată cu un contract în Turcia. Avea de onorat mai multe prezentări şi şedinţe foto în Istanbul şi stătea la un hotel din centrul oraşului. Sâmbătă, 16 iulie, ceva s-a întâmplat în camera de hotel, iar acum anchetatorii turci încearcă să afle mai exact ce.

Era trecut de miezul nopţii, când trupul tinerei a fost găsit pe asfaltul din faţa clădirii. Primele indicii arată că, căzuse de la balcon, relatează bihon.ro. Anchetatorii au împânzit locul unde frumoasa tânără și-a gășit sfărșitul. Presa turcă spune că deja a fost arestat un posibil suspect. În imaginile filmate imediat după tragedie se vede un bărbat încătuşat, care este urcat în duba poliţiei. Poliţiştii turci iau în calcul că el ar fi responsabil pentru tragedie. Aceeaşi ipoteză o ia în calcul şi soţul tinerei.

„A ucis-o cineva, sigur a fost aruncată. Probabil a drogat-o cineva. Ea niciodată în viaţa ei nu a luat droguri. Sunt sigur că ea nu ar fi făcut aşa ceva”, a declarat soțul român al femeii, Istvan Sarkozy.

Sofia şi Istvan s-au căsătorit în februarie anul acesta la Oradea. Amândoi erau răsfăţaţi ai marilor case de modă. El este român, ea rusoaică de la capătul lumii, din Vladivostok. Cei doi s-au cunoscut în Turcia, din întâmplare, pe stradă și a fost dragoste la prima vedere. Potrivit informațiilor sursei citate, Istvan vorbise cu Sofia cu două zile înainte de tragedie. El era acasă, în România și se pregătea să plece în China pentru câteva şedinţe foto.

 

„Ce s-a întâmplat cu exactitate nu ştim, dar este şocant”

 

Soțul nu ştia că plecase în Turcia. A dat-o dispărută, apoi a primit un telefon. Trupul neînsufleţit al tinerei fusese găsit lângă un hotel din Istanbul. Căzuse de la etaj. Dar Istvan e convins că a fost ucisă. A plecat din ţară să facă propria anchetă.

„Să nu cumva să iau legătura cu fetele de la apartament de la cine am informat că Sofia a dispărut, nici fetele nu mai încearcă să mă mai contacteze și mă gândesc ca si ele au fost amenințate”, a mai spus soțul, potrivit Antena3.

Tot acolo, Istvan a aflat că Sofia nu era la acelaşi hotel la care erau cazate toate colegele sale. Apropiaţii celor doi sunt şocaţi de cele întâmplate.

„Ce s-a întâmplat cu exactitate nu ştim, dar este şocant şi pentru faptul că era un model internaţional. Se pare că uneori poate să existe acest risc al întâmplării unor tragedii neprevăzute”, a spus Marius Molan, stilist de modă

Conform unei publicaţii din Turcia, autorităţile au arestat o persoană deja, însă, nu au precizat ce implicare ar fi avut posibilul suspect.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel