Soprana fără adăpost care cântă la metroul din Los Angeles este moldoveancă. Povestea INCREDIBILĂ a femeii cu "voce de aur"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Soprana fără adăpost care-i încântă cu ariile sale pe călătorii metroului din Los Angeles este din Republica Moldova. Povestea incredibilă de viață a Liudmilei a fost făcută publică de jurnaliștii de la DailyMail. 

Liudmila Grekova a impresionat o lume întreagă cu povestea ei. Soprana cu "voce de aur" care a ajuns să locuiască pe străzi a fost descoperită de jurnaliști, care i-au refăcut poveste tristă a vieții. 

Liudmila se numește acum Emily Zamourka, în urma adopției sale de către o familie de adventiști. Ea crescut cu sufletul rupt între două familii şi trăieşte între două ţări. Femeia, în vârstă de 52 de ani, s-a născut în satul Basarabeasca, la 100 de kilometri de Chişinău, într-o familie săracă.

Pentru Emily, muzica este singura consolare şi singurul mijloc de trai

 

În copilărie, ea s-a evidențiat cu talentul ei excepțional la vioară, acest instrument fiind și refugiul ei. În anii 90', femeia a plecat în Statele Unite în căutarea unui trai mai bun, însă visul american s-a transformat rapid în coşmar. Liudmila s-a îmbolnăvit, iar costul tratamentului medical a fost prea mult prea pentru ea, fiind nevoită să rămână fără casă.

În plus, în urmă cu câţiva ani i s-a furat şi vioara în valoare de 10.000 de dolari, la care cânta pentru a-şi câştiga existenţa.

Prietenii din copilărie o îndeamnă pe Liudmila să se întoarcă în Republica Moldova și să devină profesoară de muzică. Impresionaţi de povestea femeii, americanii au strâns din donaţii suma de 100.000 de dolari pentru ca femeia să se întoarcă acasă, decizie greu de luat în contextul în care celebrul producător Joel Dimanond a anunțat că îi va oferi un contract pentru a cânta în cadrul unor evenimente.

Descoperă povestea integrală pe DailyMail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel