EXCLUSIV  Românii și-au exprimat părerea în cazul Sorina. Rezultatele SURPRIZĂ al sondajului privind adopția fetiței

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rezultat sondaj Sorina, fetița din Baia de Aramă. Cititorii ȘtiriDiaspora și-au exprimat părerea, în cadrul unui sondaj găzduit de site-ul nostru, cu privire la pașii de urmat în cazul Sorinei, fetița luată cu forța de autorități din brațele asistentului maternal. 

Cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă smulsă cu mascații din brațele asistentului maternal, a generat un val de reacții în societatea românească. Site-ul ȘtiriDiaspora și-a întrebat cititorii la cine ar trebui să rămână micuța, spațiul public fiind "inundat" de reacții de revoltă ale oamenilor, atât pe internet, cât și în stradă, în ultimele zile fiind organizate numeroase proteste.

Rezultatul sondajului este unul destul de echilibrat, fiind o surpriză, având în vedere reacțiile vehemente din spațiul public la adresa familiei adoptive. O mare parte din românii care au participat sondajul nostru consideră că familia adoptivă are dreptate, iar autoritățile trebuie să finalizeze procedura de adopție în favoarea familiei din Statele Unite ale Americii.

Astfel, din cei 6.635 de oameni care au votat la sondajul găzduit de ȘtiriDiaspora, 57,1% (3787) sunt de părere că Sorina trebuie să rămână la asistentul maternal, în timp ce 42,9% (2848) consideră că fetița trebuie să plece la familia adoptivă din SUA.

 (w670)

IMPORTANT!

Sondajul s-a desfășurat în perioada 25-30 iunie și a putut vota oricine a accesat site-ul în această perioadă.

*Votul reprezintă opinia cititorilor ȘtiriDiaspora. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel