ȘOFERUL care a fugit după ce ar fi lovit cei doi copii ROMÂNI, reținut de polițiști

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

Șoferul bănuit că a lovit săptămâna trecută un grup de persoane într-o intersecție din sectorul 2 al Capitalei, accident în urma căruia doi copii au ajuns la spital, a fost reținut marți de polițiști.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, șoferul, un tânăr de 27 de ani din București, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, precum și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii au fost sesizați în 21 aprilie cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din sectorul 2.

În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 27 de ani, ar fi condus un autovehicul din direcția strada Caporal Petre Ispir, iar, când a ajuns la intersecția cu strada Gimalău, a efectuat virajul la dreapta, unde ar fi accidentat un grup de persoane, care se aflau pe partea carosabilă.

 

Șoferul ar fi părăsit locul accidentului, abandonând autoturismul pe o stradă 

 

Ulterior, șoferul ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului, abandonând autoturismul pe o stradă din sectorul 2.

În urma accidentului, doi copii au fost duși la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, șoferul a fost identificat. Este vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani din București. Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului, urmând ca acesta să fie prezentat în fața magistraților, cu propunere legală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel