Șoferi români, descoperiți în vamă cu oameni ascunşi în două porbagaje şi pe bancheta din spate, acoperiţi cu haine

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Șoferi români, descoperiți în vamă cu oameni ascunşi în două porbagaje şi pe bancheta din spate, acoperiţi cu haine. FOTO: politiadefrontiera.ro
Șoferi români, descoperiți în vamă cu oameni ascunşi în două porbagaje şi pe bancheta din spate, acoperiţi cu haine. FOTO: politiadefrontiera.ro

Opt bărbaţi din Sri Lanka au fost descoperiţi ascunşi în două maşini - în portbagaje şi pe bancheta din spate acoperiţi cu haine - înainte de a ieşit ilegal din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, şoferii români ai celor două autovehicule fiind cercetaţi penal pentru trafic de migranţi.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Arad, cei doi şoferi români au vârste de 26 de ani, respectiv 36 de ani, conducând autoturisme înmatriculate în ţara noastră.

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra celor două autovehicule. Astfel, în ambele mijloace de transport au fost descoperiţi, ascunşi în portbagaje şi pe bancheta din spate a acestora, sub diverse obiecte vestimentare, în total, opt cetăţeni străini. Persoanele în cauza au fost conduse la sediul sectorului Poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, care au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale”, precizează informarea transmisă de Poliţia de Frontieră Arad.

Faţă de cei doi şoferi au fost demarate cercetări penale infracţiunea de trafic de migranţi, iar faţă de cetăţenii străini pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel