Șofer român, la un pas de moarte, după ce a căzut cu maşina în barajul Mihăileşti

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un șofer a fost la un pas de moarte, după ce a căzut cu maşina în barajul Mihăileşti. Sursa - ISU Giurgiu
Un șofer a fost la un pas de moarte, după ce a căzut cu maşina în barajul Mihăileşti. Sursa - ISU Giurgiu

Un autoturism a căzut în barajul de la Mihăileşti, judeţul Giurgiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, şoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, reuşind să se autoevacueze.

''În această noapte, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină după ce un autoturism a căzut în barajul Mihăileşti, în apropiere de localitatea Cornetu. La faţa locului s-au deplasat doi ofiţeri, 15 subofiţeri din cadrul ISU Giurgiu şi de la ISU Bucureşti Ilfov cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare, o autospecială de scafandri, două autospeciale de prima intervenţie şi comandă, o ambulanţă dotată cu unitate de reanimare şi terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD", informează ISU Giurgiu.

Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au constatat că şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, se autoevacuase, fiind preluat conştient şi cooperant de către echipajele medicale prezente la faţa locului.

Scafandrii au verificat interiorul autoturismului şi au confirmat că nu mai există o altă victimă, iar echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au acţionat pentru scoaterea maşinii din apă, transmite Agerpres. Poliţiştii cercetează cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul. 

 

Un român a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un copac. Martorii spun că șoferul circula cu viteză

 

Un tânăr, de 26 de ani, a murit, în această dimineață, pe șoseaua Antiaeriană din Capitală, după ce a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului.

Un accident grav a avut loc, în această dimineață, pe șoseaua Antiaeriană din Capitală. Un tânăr de 26 de ani a pierdut controlul volanului şi-a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului.

Din primele informaţii, tânărul ar fi circulat cu viteză, iar pe camerele de supraveghe ale unei spălătorii din zonă se observă cum maşina vine cu viteză şi intră frontal în copacul de pe marginea drumului, transmite Antena3.

Victima a rămas încarcerată în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate de la volan. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Un şofer de autobuz ar fi fost cel care a sunat la 112, imediat după impact.

Acum câteva zile, 21 de oameni au trecut prin momente de spaimă în județul Iași, după ce un microbuz plin cu pasageri a intrat în spatele unei mașini care a frânat brusc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel