Șofer român de TIR, proaspăt tătic, mort la doar 36 de ani: „Doru a fost un luptător”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Șofer român de TIR, proaspăt tătic, mort la doar 36 de ani „Doru a fost un luptător”
Șofer român de TIR, proaspăt tătic, mort la doar 36 de ani „Doru a fost un luptător”

Un tânăr șofer român de TIR, în vârstă de 36 de ani, a pierdut lupta cu noul coronavirus, ieri, într-un spital din Zalău. 

Este vorba despre Doru Roman care a lăsat în urmă un băiețel de 2 luni și o soție îndurerată. 

Anunțul a fost făcut în mediul online de Ilie Matei, cel intitulat „Omul Șoselelor”.

„E trist cand afli că unul ca si tine, unul care si-a petrecut anii tineretii pe șosele, nu va mai reveni acolo, alaturi de noi. Doru Roman avea 36 ani si o familie frumoasă. Un baiat de numai cateva luni nu isi va cunoaste tatal, nu il va mai astepta sa vina din cursă, nu va stii pe cine sa fie suparat atunci cand intarzie. Colegul nostru a abandonat azi lupta cu virusul in sectia ATI Zalau, acolo unde se afla intubat.

La doar 36 ani, Doru lasa in urma o intreaga comunitate indoliata, o familie si un gol intre cei de pe șosele!

"Nu există virusul", asta se aude din toate părțile, dar ucide tacut in toate directiile, chiar si dintre ai nostri, cei care isi castiga painea de pe urma unui volan! Să ii spuneti si baiatului lui Doru ca virusul asta e inventat!! Liniste in sala, vă rog!! Macar cateva clipe...in semn de respect!!

Condoleante familiei!

Pe șosele ne avem unii pe ceilalti!”, a scris IlIe Matei pe pagina de Facebook.

 

Povestea lui Doru

 

Potrivit presei locale, Doru a fost implicat și în politică ca și voluntar la USR Sălaj, unde și-a făcut prieteni din dorința de a schimba sistemul vechi și plin de probleme.

S-a infectat cu virusul COVID-19 în timp ce venea din cursă și a stat câteva zile izolat acasă cu tratament, după care starea de sănătate s-a agravat, iar totul a luat o turnură radicală. Doru a ajuns internat la terapie intensivă, fiind ventilat mecanic și sedat pentru a putea suporta durerile cumplite. Avea 90% din plămâni afectați, iar situația devenea tot mai gravă.

În toată perioada aceasta Doru a privit totul cu optimism și mereu spunea că se va întoarce bine acasă. Din păcate virusul SARS-CoV-2 a fost mai puternic și l-a răpus pe Doru, care a încercat cu toată puterea să se lupte cu acest virus ucigaș.

Înmormântarea va avea loc vineri, 9 aprilie, ora 13.00, la Capela cimitirului Ortodox din Zalău.

 

Soția lui Doru, sfâșiată de durere: „Nu ne puteam imagina altceva decât că se va întoarce acasă”

 

Ioana, soția lui Doru, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook în care a anunțat cunoscuții că românul a fost un luptător, însă a pierdut lupta cu viața.

„Cu adâncă durere în suflet va anunțăm că Doru a pierdut lupta cu viața în această dimineață. A fost un luptător, nu s-a plâns de nimic, a promis și în ultimele lui clipe în care a fost conștient că se va întoarce la Achim. Ne încuraja pe noi, cei de acasă și ne spunea că vine el acasă, să nu ne necăjim. Era mereu în gând și suflet cu Achim, minunea noastră de nici 2 luni, mult așteptată si dorită de ani de zile. Virusul a trecut, dar a lăsat ravagii în spate. Zilele treceau, complicațiile apăreau, virusul a distrus tot organismul, dar nu și speranța noastră și credința în Dumnezeu. Nu ne puteam imagina altceva decât ca se va întoarce acasă, iar prin recuperare o să se poată bucura de realizarea vieții noastre, Achim. A fost un om prea bun, credincios, iar Dumnezeu l-a vrut lângă el, iar de acolo de sus o sa ne păzească și o să aibă grijă de noi. E inuman ceea ce trăim, e dureros!!! Vă mulțumim pentru toate cuvintele de încurajare! Te vom păstra mereu in inimile noastre!”, a scris Ioana pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel